Yeni Warzone 2.0 Sezonu Dereceli Mod Getirecek

Sevilen modlar geri dönüyor...

Activision Blizzard ve Infinity Ward tarafından ikinci Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0 sezonuna ilişkin güncellemeler, içeriğinde yeni sezona ilişkin birtakım detaylar da barındırıyor. Buna göre, yeni Warzone 2.0 sezonu Dereceli mod getirecek. Ayrıca Gunfight ve Plunder modlarının da geri dönüş yapacağı müjdelendi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty 2023, Büyük Bütçeli Oyun Olacakmış


Modern Warfare 2 ve Warzone 2 için yeni sezon, bu hafta içerisinde başladı. İkinci sezonun beraberinde yayınlanan güncelleme notları ile yapılan iyileştirmeler, hata çözümlemeleri hakkında pek çok detay da ortaya çıktı. Bu detaylara ek olarak, üçüncü sezona dair birtakım bilgileri de şimdiden öğrenmeye başladık.

Yeni Warzone 2.0 Sezonu Dereceli Mod ve Dahasıyla Getirecek

Infinity Ward tarafından verilen üçüncü sezon detaylarına göre Gunfight modu, geleneksel yapıda son olarak Black Ops Cold War oyununda karşımıza çıktıktan sonra, Modern Warfare 2 ile geri dönecek ve her yeni sezonda da bir yeni haritalar eklenecek. Bu mod bildiğiniz gibi 2019 yılında çıkan Modern Warfare ile seriye katılmıştı. İki oyuncudan oluşan iki takım, kırkar saniyelik birden fazla elde birbirlerine karşı üstünlük sağlamaya çalışıyorlardı. Altı eli alan takım ise galip gelmiş sayılıyordu.

Bir diğer dikkat çeken detay ise üçüncü sezon ile Plunder Warzone 2.0 ile geri dönecek iken Ranked da yeni eklenecek mod olacak. Bildiğiniz gibi Warzone oyununun yayınlanması ile oyunculara iki farklı seçenek sunuluyordu. Bu seçeneklerden Plunder modu, çeşitli kontratları tamamlamanın yanı sıra diğer oyuncuları öldürerek haritada en fazla parayı cebe indiren oyuncu olmak üzerine kuruluydu. 2021 yılındaki beşinci sezondaki Clash modu ile değiştirilmişti. Geçtiğimiz yıl içerisinde geri dönüş sinyalleri verilen mod, en nihayetinde yeniden gündeme geldi.

Ranked mod tarafında ise oyuncular sıralamalarda yukarılarda yer almak için mücadele edecek olup, en iyiler arasında adlarını yazdırabilecekler. Bu da haliyle oyuncuların ve yayıncıların ilgisinin yeniden Warzone 2.0 oyununa yöneleceği şeklinde yorumlanabilir.

Şu an için üçüncü sezon ile ilgili herhangi bir tarih verilmiş değil, ama Call of Duty serisiyle ilgili haberleri ilk elden bize ulaştıran CharlieIntel tarafından söylenene göre, 12 Nisan 2023 tarihi bekleyebiliriz.

Exit mobile version