Yeni Uncharted Oyunları Yolda Olabilir

Seni özledik, Nathan Drake...

Yeni Uncharted Oyunları Yolda Olabilir

Yeni Uncharted oyunları için ihtimaller daha da artıyor. Yakın bir zaman önce stüdyoya katılmış olan işe alım elemanı Christina-Marie Drake McBrearty, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi Sızdırıldı


Uncharted, hiç şüphesiz ki gelecekte yeni oyunlarını görmeyi isteyeceğimiz bir seri. 2007 – 2016 yılları arasında dört ana, bir yan ve bir de toplanabilir kart tarzında olmak üzere altı kadar oyun görmüştük. Her ne kadar Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu finali itibarıyla Nathan Drake karakterinin emekliye ayrıldığı resmiyet kazandığı bir oyun olsa da, kronolojide önceki bir zamanı konu alan veya yeni bir karakterler ile bir Uncharted oyunu görmeyi elbette istiyoruz. Zaten geliştirici stüdyo da böyle bir söylemde bulunmuştu.

Hatırlayacağınız üzere bu yılın başlarında GamesRadar+ tarafından yapılan bir röportaj sırasında konuşan Uncharted: Kayıp Miras Yaratıcı Yönetmeni Shaun Escayg, Naughty Dog olarak seride yeni bir oyun görmeyi istediklerini dile getirmişti.

Yakın bir zaman önce yaşanan yeni bir gelişme, Sony Interactive Entertainment cephesinin yeni bir Uncharted ile karşımıza çıkabileceğinin işaretini verdi. Yakın bir zaman önce işe alım elemanı olarak Naughty Dog stüdyosuna katılımda bulunmuş olan Christina-Marie Drake McBrearty, LinkedIn hesabı üzerinden ilginç bir paylaşımda bulundu.

Yeni Uncharted Oyunları için Kapı Aralandı

Ana odağı yaratıcı roller olup da operasyonlar ve mühendislik dahil çeşitli rolleri için personele yardımcı olacağını söylemiş, McBrearty. Buraya kadar her şey normal aslında. Ancak bu noktadan sonrasında, dikkat çeken bir şey söylüyor. Öyle ki, konumu itibarıyla hem yeni oyunlar hem de kendisi ve ailesi için çok kişisel ve spesifik olan Uncharted mirası için ekipler oluşturabileceğinden de bahsediyor.

Bu açıklamalardan da anlayabileceğimiz üzere, ne Sony Interactive Entertainment ne de Naughty Dog Uncharted serisinin kapısını kapatmış değil. Her ne kadar bu bir resmi duyuru sayılmıyor olsa da, ünlü serinin gelecekte büyük bir geri dönüşe imza atabileceğinin de garantisi oldu. Zaten 2020 yılının Şubat ayında Neil Druckmann, yaptığı açıklama ile olası bir yeni oyuna da açık kapı bırakmış iken Nolan North ise Nathan Drake olarak geri dönmeye hazır olduğunu söylemişti.

Bakalım gelecekte ne gibi yeni gelişmeler yaşanacak? Sıradaki Uncharted oyunu duyurulacak mı? Duyurulacaksa, ne zaman duyurulacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version