Yeni Ücretsiz GOG Oyunu Belli Oldu

Geriye kaldı üç oyun...

Yeni Ücretsiz GOG Oyunu Belli Oldu

Yeni ücretsiz GOG oyunu indirmeye açıldı. Kütüphanenize eklemek için üç günden az bir sürenin kaldığını belirtelim. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store 17 Ücretsiz Oyun Dağıtacak!


Geçtiğimiz günlerde başlayan kış indirimleri boyunca GOG, ücretsiz beş oyunu kullanıcılara sunacağını müjdelemişti. Bunlardan ilki Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager olmuş iken, GOG tarafından dağıtılan ikinci ücretsiz oyun da Lost Ruins oldu.

Buradan ulaşabileceğiniz sayfada, ‘Go to giveaway’ düğmesine ve açılan bir sonraki sayfada da ‘Add to library’ düğmesine tıklamanız yeterli olacak. Bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sahip olacak ve istediğiniz zaman oynayabileceksiniz.

Yeni Ücretsiz GOG Oyunu: Lost Ruins

ALTARI GAMES tarafından geliştirilen ve DANGEN Entertainment tarafından da yayınlanan Lost Ruins, 2021 yılının Mayıs ayında satışa sunulmuştu. 2B kayan ekran üzerinde oynadığınız hayatta kalma-aksiyon oyununda, herhangi bir anısı olmaksızın yabancısı olduğu tuhaf bir yerde uyanan küçük bir kızı yönetiyoruz. Bizi kurtaran Beatrice isimli gizemli büyücünün de yardımı ile bir yandan yaratıklar ile mücadele edeceğimiz, bir yandan da aradığımız cevapları bulmaya ve kayıp harabelerin gizlerini ortaya çıkartacağımız tehlikeli bir maceraya atılacağız.

Senaryo boyunca yapabileceğimiz birçok büyü olacak. Bu büyüleri değnekler, tonikler ve parşömenler aracılığı ile yapabiliyoruz. Bazılarının yanıcı etkisi olacak iken, bazıları düşmanları dondurabilecek ve bizi iyileştirebilecek. Büyülerin dışında, kullanabileceğimiz çeşitli aksesuarlar da bulunacak. Bunların arasında bizi ateşe karşı koruyan veya zehirlendiğimizde iyileştirenler var iken, farklı aksesuarları birleştirerek farklı stratejik seçenekler yaratabileceğiz.

Exit mobile version