Yeni Ücretsiz Dying Light 2 İçerik Paketi Ronin Yayında

Techland oyuncuları sevindirmeye devam ediyor...

Yeni Ücretsiz Dying Light 2 İçerik Paketi Ronin Yayında

Yeni Dying Light 2 ücretsiz içerik paketi Ronin, bugün itibarıyla yayınlandı. Oyunun çıktığı bütün platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanan paket neler sağlıyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2: Stay Human İnceleme


E3 2019 fuarında duyurulmuş olan Dying Light 2, bu ayın başlarında satışa sunulmuştu. Çıkışı bir hayli sorunlu olan oyun için Techland, yeni güncellemeler üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte, çıkış öncesinde yapılan açıklama verilen beş yıllık içerik desteği sözüne bağlı olarak da çalışmalar devam ettiriliyor.

Bildiğiniz gibi 2015 yılında satışa sunulan Dying Light, halen yeni güncellemeler alıyor. Hatta Ekim ayı içerisinde Twitter üzerinden yapılan açıklama ile Techland, PlayStation 5 ve Xbox Series desteği üzerinde de çalıştığını belirtmişti. Hal böyle olunca, ikinci oyun için ne tür içeriklerin yayınlanacağını merak etmiyor değiliz.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta içerisinde bir duyuru yapan geliştirici stüdyo, Otorite Paketi ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. Toplamda üç parçadan oluşan ve içeriğinde Ceket, kargo pantolon, boğazlı ayakkabı, zırhlı eldiven, rüzgarlık, deri koruyucular ve iki elle kullanılan çekiç olan bu paket, geçtiğimiz hafta içerisinde Epic Games, PlayStation, Steam ve Xbox mağazaları üzerinden ücretsiz olarak yayınlanmıştı.

Yeni Dying Light 2 Ücretsiz İçerik Paketi Ronin’i Kaçırmayın

İçerik desteğine hız kesmeden devam eden Techland, bugün itibarıyla Ronin Paketi duyurusunda bulundu. Aynı ilki gibi bu paket de üç parça halinde oyuncular ile buluşturulacak. Halihazırda Epic Games, PlayStation, Steam ve Xbox mağazaları üzerinden yine ücretsiz olarak edinebileceğiniz bu pakette, afetzede tarafı için el yapımı ceket, pantolon ve spor ayakkabı bulunuyor.

Her ne kadar Techland resmi olarak bir detay vermemiş olsa da, Otorite paketine bakacak olursak, diğer iki paketin 23 Şubat 2022 ve 25 Şubat 2022 tarihlerinde yayınlanacak oluşunu tahmin edebiliriz. Haliyle ara ara girip bu mağazaları kontrol etmenizde fayda var.

Ronin paketinin duyurusuna istinaden ilk bölüm için yayınlanan çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version