Yeni Ubisoft Forward Hakkında Açıklama

Yılın ileriki zamanlarını bekleyin diyorlar...

Yeni Ubisoft Forward Hakkında Açıklama

Fransız yayıncı yeni Ubisoft Forward hakkında açıklamada bulundu. Söylenene göre, bu ay içerisinde herhangi bir sunum gerçekleştirilmeyecek. Diğer bir deyişle, Summer Game Fest 2022 sırasında kendi sunumunu gerçekleştirmeyecek olan yayıncıların listesine bir yenisi daha eklendi. Peki açıklamada neler söylendi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Prince of Persia: The Sands of Time Remake Geliştirici Değiştirdi


Bütün dünyaya yayılmaya başlayan COVID-19 salgınının etkisiyle iptal olan oyun ve teknoloji etkinlikleri arasında yer alan E3 2020 sonrasında, büyük yayıncılar kendi etkinliklerini düzenlemeye başlamışlardı. Ubisoft da bunlardan birisiydi.

İlk olarak 2020 yılının Temmuz ayında düzenlenen Ubisoft Forward, herhangi bir kısıtlamanın olmaması nedeniyle, Fransız yayıncının E3 kapsamında yaptığı sunumlara göre daha kaliteli olmuş ve daha çok izleyici çekmişti. Haliyle de aynı yılın Eylül ayında ve geçtiğimiz yılın Haziran ayında yeni Ubisoft Forward’lar görmüştük.

Summer Game Fest 2022 için açılış yayını önümüzdeki hafta düzenlenecek olsa da, bu gece düzenlenecek olan State of Play de festival kapsamına dahil edildi. Diğer bir deyiş ile yoğun geçecek olan Haziran ayı, bu gece başlıyor. Oyuncular olarak Fransız yayıncının da bu ay içerisinde yeni bir sunum gerçekleştireceğini düşünüp, neler ile karşımıza çıkacağını merak ediyorduk. Ne var ki bugün beklentimizin tam aksi bir açıklama ile karşılaştık.

Yeni Ubisoft Forward Bu Ay Düzenlenmeyecek!

Ubisoft sözcüsü tarafından yapılan açıklama ile Summer Game Fest 2022 sırasında herhangi bir sunumun gerçekleştirilmeyeceği duyuruldu. İşin ilginç yanı, açıklamanın tamamı bu kadarla kalıyor. Her ne kadar kesin konuşulmamış olsa da, Fransız yayıncının yılın ilerleyen zamanlarına kadar bir planı yokmuş. Diğer bir deyişle, sıradaki Ubisoft Forward için yılın ilerleyen zamanlarını beklememiz gerekecek.

Hatırlayacağınız üzere son sunumda, Rainbow Six Extraction, Riders Republic, Avatar: Frontiers of Pandora dahil geliştirilme aşamasında olan birçok oyun gösterilmişti. Bir sonraki sunumda ise Ubisoft Montreal stüdyosuna geçen Prince of Persia: The Sands of Time Remake ve hikayesinin Basim karakterinin etrafında döndüğü sıradaki Assassin’s Creed oyunu hakkındaki ilk resmi haberleri almayı bekliyoruz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version