Yeni Tomb Raider’dan Sanat Çalışması Yayınlandı

Aşina olduğumuz Lara geri dönüyor!

Duyurulmasını sabırsızlıkla beklediğimiz yeni Tomb Raider’dan sanat çalışması yayınlandı. Bizleri nasıl bir Lara Croft modellemesinin beklediğine dair net bir fikir verebiliyor.


İlginizi Çekebilir: Tomb Raider 1-3 Remastered İnceleme Puanları


2018 yılında çıkan Shadow of the Tomb Raider sonrasında sessizliğe gömülen seri, dün itibarıyla çıkan Tomb Raider 1-3 Remastered ile geri dönüş yaptı. Her ne kadar ilk üç oyunun hem görsel hem de oynanış olarak elden geçirilmiş versiyonları olsa da, uzun zamandan sonra yeniden hareketliliğin yaşanmış olması biz oyuncular için büyük bir mutluluk oldu.

Tomb Raider 1-3 Remastered dışında, Unreal Engine 5 ile geliştirilmekte olan yeni Tomb Raider için de bekleyişimiz sürüyor. 2022 yılı içerisinde duyurulan oyun, Crystal Dynamics tarafından geliştiriliyor. Şu an için ne zaman duyurulacağına dair bir tarih verilemiyor olsa da, Summer Game Fest 2024 için elbette umut besleyebiliriz.

Yeni Tomb Raider’dan Sanat Çalışması, Hayranları Sevindirecek

Lara Croft ile çıkacağımız bir sonraki maceranın tanıtımı öncesinde, geliştirici stüdyo tarafından yeni bir sanat çalışması yayınlandı. Daha önceden sadece abonelere özel olarak yayınlanmış olan bu sanat çalışmalarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca resmi site üzerinden gizli saklı eserleri bularak çözebileceğiniz bir bulmaca da bulunuyor. Göz atmayı ihmal etmeyin.

Sizin de gördüğünüz üzere yeni Lara Croft modellemesi, serinin klasik oyunlarından aşina olduğumuz kıyafet ile karşımıza çıkacakmış gibi görünüyor. Hiç şüphesiz ki serinin hayranlarını fazlasıyla memnun edecek bir durum. Ayrıca simgesel karakterin acemilik dönemlerindeki modellemesi ile orijinal oyunlardaki modellemesinin bir karışımıymış izlenimi yaratıyor.

Peki siz bu sanat çalışması hakkında ne düşünüyorsunuz? Lara Croft modellemesini beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version