Yeni Tomb Raider Oyunu Detayları Sızdırıldı

Serinin nasıl devam edeceği merak ediliyor...

Yeni Tomb Raider oyunu detayları ortaya dökülmüş gibi görünüyor. Bir ihtimal, Nathan Drake ile olan durumun bir benzeri Lara Croft ile de yaşanabilir. Tabi ki bunun için ilk detayların resmi olarak açıklanmasını beklememiz gerekecek. Sızdırılan detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Tomb Raider Devam Filmi İptal Edildi


Uzun soluklu ve sevilen markalar arasında yer alan Tomb Raider, 2018 yılından bu yana sessizliğini koruyordu. İlk halkası 2013 yılında satışa sunulan ve Lara Croft hanım kızımızın acemi bir maceracıdan deneyimli bir mezar baskıncısına evrildiği üçleme, Shadow of the Tomb Raider ile sona ermişti. Oyun dünyasının en simgesel karakterlerinden birisi için sırada neyin olduğunu epey merak ediyorduk.

Nisan ayında gerçekleştirilen State of Unreal 2022 sırasında, Unreal Engine 5 ile geliştirilmekte olan yeni oyun en nihayetinde duyurulmuştu. Gerçekçiliğin sınırlarının zorlandığı, yüksek kaliteli macera deneyimi ve sinematik aksiyonun sunulmasının hedeflendiği yeni Tomb Raider için şimdilik başka bir resmi detay verilmiş değil.

WCCFshadowofthetombraider26

Yeni Tomb Raider Oyunu Detayları Neler?

İlk detayların ne zaman paylaşılacağını merak ederken, Colin Moriarty tarafından sunucusu olduğu Sacred Symbols yayını sırasında ilginç bilgiler ortaya döküldü. Seslendirme sanatçılarının kullandığı yazılı senaryo metninin bir kısmının eline geçtiğini söyleyen Moriarty, yeni oyunun Jawbreaker kod adı ile geliştirilmekte olduğunu belirtti.

Shadow of the Tomb Raider sonrasında, daha yaşlı ve deneyimli bir Lara Croft görecekmişiz. Her ne kadar gerçekçi bir yapı hakim olacak olsa da, birtakım fantastik elementler içeriğe dahil edilecekmiş ve eski eserleri korumak için mezarlara baskın yapmanın önemi de geri plana atılacakmış.

Hikaye kısmında ise, son üçlemedeki ailevi sorunların geride bırakılacağı söyleniyor. Lara Croft hanım kızımız artık bir ünlü olacak ve bunun getirisi olarak yalıtılmışlık ve yalnız ile başa çıkmaya çalışacak. Buna rağmen, dünyayı değiştiren yeni bir felaket baş gösterdiğinde, yardım için aramak durumunda olacağı yeni bir mezar baskıncı grubu da hikayede yer alacakmış.

Exit mobile version