Yeni The Wolf Among Us 2 Görüntüleri Paylaşıldı

Bigby Wolf geri döndü!

Yeni The Wolf Among Us 2 görüntüleri paylaşımları ile uzun zamandan sonra devam oyunu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Elbette güncel bilgi bombardımanına tutulmadık, ama en azından geliştirici tarafından yapılan açıklama ile çalışmaların devam ettiğini öğrenmiş olduk. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: F1 24 Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Halihazırda Telltale Games ve stüdyonun kapanması sırasında ayrılan geliştiricilerin kurmuş olduğu AdHoc Studio ile üzerinde çalışılmaya devam edilen The Wolf Among Us 2, 2019 yılının The Game Awards şovunda yeniden duyurulmuştu. İlk sezonun altı ay sonrasında ve 1980 yılının Kış mevsiminde geçecek. The Big Apple (New York şehrinin takma adı) ile ilgili daha fazla şey görebilmek adına Fabletown kasabasının sınırlarından çıkacağız. Bigby olarak bir yandan Fabletown vatandaşlarına hizmet ederken, bir yandan da artık belediye başkanı vekili olmuş Snow White emri altında çalışıyor olacağız.

Yeni The Wolf Among Us 2 Görüntüleri

Scarecrow ve Tin Man gibi yeni Fable karakterlerine ek olarak, Faye Leung isimli başka bir yeni karakterin daha olacağını devam oyununun 2024 yılında çıkması bekleniyor. Uzun zamandır hakkında yeni bir haber alamadığımız The Wolf Among Us 2 için yeni görüntüler paylaşıldı.

Yeni The Wolf Among Us 2 görüntüleri paylaşıldı

Ekran görüntülerine ek olarak Telltale Games, yeni bir açıklamada da bulundu. Sessiz kaldıklarını; çünkü, oyun için sundukları vaatlere odaklandıklarını söyleyen ekip, büyük bir güncelleme yapamadıklarını ama çalışmaların tam gaz devam ettiğini de sözlerine ekledi. Fabletown çetesinin geri döneceğini müjdeleyen Telltale Games stüdyosu, oyunculara teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Exit mobile version