Yeni The Witcher Destanı, Tek Oyundan Oluşmayacak

Yeni oyun, ön hazırlık aşamasındaymış...

CD Projekt RED tarafından verilen bilgi ile yeni The Witcher destanı için tek bir oyunun düşünülmediği resmiyet kazandı. Ayrıca yeni oyunun mevcut durumu hakkında da bilgi verildi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Witcher 3’te Gerçekçilik Sınırları Zorlandı


Yıllardır destek sunulan The Witcher 3: Wild Hunt sonrasında, Mart ayı içerisinde yeni The Witcher oyunu duyurulmuştu. The Witcher 2: Assassins of King ve sonrasında geliştirilen oyunlarda kullanılan REDengine motorunun geride bırakılacağını ve Epic Games ile imzalanan ortaklık sonucu, artık Unreal Engine 5 ile yola devam edileceğini de öğrenmiştik. Bu sayede, Polonya menşeli geliştirici mevcut nesil motorun açık dünya oyunlar ile uyumlu hale gelmesine de yardımcı olacak. Ne var ki bunun ne denli olumlu olacağını görmek için beklemekte fayda var.

Bir süredir, yeni destanın başlayacağı yeni The Witcher oyunu hakkında herhangi bir gelişmeye şahit olmamıştık. Yakın bir zaman önce CD Projekt RED stüdyosunun yayınladığı kazanımlar raporunda, Üst Yönetici Adam Kicinski tarafından önemli bir bilgi gün yüzüne çıkartıldı.

The-Witcher-3un-Yeni-Nesil-Versiyonu-Ertelendi

Yeni The Witcher Destanı Kaç Oyundan Oluşacak?

Kendisine Witcher 4 oyunun erken pazarlanmasında kullanılan ‘saga’ (destan) sözcüğü hakkında sorulan bir soruya cevap veren Kicinski, aynı üç oyundan oluşan ilk destanda olduğu gibi ikinci destanın da ilk oyununun ön hazırlık aşamasında olduklarını söyledi. Buna ek olarak, stüdyonun birden fazla oyun için planlama yaptığını da sözlerine ekledi.

Sıradaki oyunun ön hazırlık aşamasında olması, resmi duyuru için bile epey bekleyeceğimizin göstergesi diyebiliriz. Henüz net bir bilgi bulunmadığı için, işlenecek hikaye bilinmiyor iken, tanıdık yüzleri görebilecek miyiz yoksa yepyeni bir karakter kadrosu mu olacak gibi sorular da cevaplarını bulabilmiş değil. Ancak tanıtım görselinde yeni madalyonun olmasına bakılırsa, Vaşak Okulu ile ilgili bir şeylerin olacağını söyleyebiliriz.

Exit mobile version