Yeni The Lord of the Rings: Gollum Çıkış Tarihi Açıklandı

Umarız tekrardan ertelenmez...

Yeni The Lord of the Rings Gollum Çıkış Tarihi Açıklandı

Yeni The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi sonunda açıklandı. Duyurunun ardından düzenlenen özel bir gösterimde de oyuna dair yeni oynanış kısımlarını da görme fırsatımız oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Lord of the Rings: Gollum Hikaye Fragmanı


2019 yılında duyurulmuş olan The Lord of the Rings: Gollum için ilk olarak 2021 yılı işaret edilmişti. Ne var ki zaman içerisinde birçok kez ertelenerek belirsiz bir tarihe bırakılmıştı. Ocak ayında yayıncı konumundaki Nacon tarafından yayınlanan son kazanım raporunda, 2023 ve 2024 finansal yılları arasında çıkacağı belirtilmişti. Bu da bu yılın Nisan ayı ile Eylül ayı arasındaki bir zamana tekabül ediyordu.

Yeni The Lord of the Rings: Gollum Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Uzun zamandır çıkış tarihi konusunda bir belirsizliğin hakim olduğu The Lord of the Rings: Gollum için müjdeli haber sonunda geldi. Nacon ve Daedalic Entertainment ortak duyurusu ile oyunun çıkış tarihi, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için 25 Mayıs 2023 olarak ilan edilir iken Switch versiyonu ise sonraki bir tarihte bizlerle olacak. Bu duyurunun sonrasında düzenlenen özel gösterimde yer verilen oynanış kısımlarına da aşağıdan göz atabilirsiniz.

J.R.R. Tolkien tarafından yazılan hikayeye sadık kalınacak ve Gollum karakterine dair bilinmeyenlerin anlatılacağı aksiyon oyununda, Kara Kule’deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri’nin yanındaki zamana kadar olan her şeyi öğreneceğiz.

Çoğunlukla savaşın olmadığı bir oyun olacak. Yolumuza çıkan düşmanlarımızı silah kullanımı olmayacağı için doğrudan değil de, dikkatlerini dağıtarak gizlilik yolu ile ortadan kaldırmak durumunda olacağız. Bununla birlikte, arkadaşlarımızın yeteneklerinden de faydalanabileceğimiz zamanlar da olacak.

Oynayış stilimizin ve vereceğimiz kararların da Gollum üzerinde bir etkisi bırakacağını söylemeden geçmeyelim. Smeagol ile karşı karşıya geldiği kişilik çatışmasında karanlık tarafın mı yoksa Smeagol’un mu kazanacağına doğrudan biz karar vereceğiz.

Exit mobile version