Yeni The Last of Us Part 1 Videosu Sızdırıldı

Dikkatli olmakta fayda var...

Yeni The Last of Us Part 1 Videosu Sızdırıldı

Aradan fazla bir zaman geçmiyor ki yeni The Last of Us Part 1 videosu sızdırılmasın. Bu defa, karşımıza farklı ve oyunu oynarken görmeyi isteyeceğiniz bir sahne var. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1 Oynanış Görüntüleri Sızdı (Güncel)


Resmi The Last of Us Part 1 duyurusunun ardından, internet ortamında yenilenmiş sürüme dair birçok oynanış görseli ve videosu sızıntısı ile karşılaşmıştık. Bu görüntüler karşılaştırma görevi gördüğü kadar, belli başlı sahnelerin ne kadar geliştiğine dair fikir de veriyordu. Elbette halihazırdaki tartışmaların devam etmesini zemin hazırlamaya devam ettiğini de söylemeden geçmeyelim.

Önümüzde bir aydan az bir zaman kalmış olsa da, görünüşe göre çıkış gününe kadar birçok sızıntı ile karşılaşmamız olası. Bu nedenle, oyunu ilk kez oynayacaksınız, sosyal medyada dolaşırken dikkatli olmanızda fayda var. Esas konuya geçmeden önce de, yine bir uyarıda bulunalım ki haberimizin içeriğindeki video oyun sırasında görmeyi isteyeceğiniz kritik bir sahneyi içeriyor. Haliyle bundan sonrası, bütünüyle sizin sorumluluğunuzda diyelim.

Sizin de göreceğiniz üzere yeni sızdırılmış olan videoda, The Last of Us Part 1 oyunundaki yaz mevsiminden sonbahar mevsimine geçiş öncesinde ekranımıza gelen ve trajik bir şekilde sonuçlanan sahneyi içeriyor.

Bu sahne ile Henry ve Sam karakterlerinin yenilenmiş sürümdeki modellemelerini biraz daha net bir şekilde görebiliyoruz. Ayrıca ışıklandırmanın PlayStation 3 ve PlayStation 4 versiyonlarına göre biraz daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Bu videonun hangi aşamadan yürütüldüğüne dair bir bilgi yok. Nihai sürümü temsil edip etmediği de belirsiz. Ne var ki oyunun geliştirilme sürecinin geçtiğimiz ay içerisinde tamamlandığını göz önünde bulunduracak olursak, bir ihtimal nihai sürümü görmüş olabiliriz.

2 Eylül 2022 Cuma günü PlayStation 5 için satışa sunulacak olan The Last of Us Part 1, oldukça kısa bir süre sonra da Epic Games ve Steam mağazaları üzerinden PC kullanıcılarıyla da buluşacak. Ne var ki şimdilik net bir tarih verilmiş değil, ama yıl bitmeden oyunun her iki platformda da satışa sunulacak olması ihtimali bulunuyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version