Yeni The Day Before Videosu Kafaları Karıştırdı

İlginç bir video olmuş...

Yeni The Day Before Videosu Kafaları Karıştırdı

Fntastic Youtube kanalı üzerinden yeni The Day Before videosu yayınlandı. Ancak geliştirici günlüğü şeklindeki bu yeni video, oyuncuların şüphelerini biraz daha arttırmış gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Day Before PC Gereksinimleri Güncellendi


2021 yılında duyurulmuş olan The Day Before, son dönemde epey kafa karıştırıcı olmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere, bu ayın başlarında on dakikalık bir oynanış videosu yayınlanmıştı. Yapılması imkansızmış gibi görünen şeylerin sözünün verildiği tanıtımların ardından, yayınlanmış olan oynanış videosu bir hayli hayal kırıklığı yaratmıştı. Zaten şu anda da ticari marka hak talebi nedeniyle izlenemiyor. 

Yeni The Day Before Videosu Şüpheleri Arttırıyor

Oynanış videosu ile yakın bir zaman önce Youtube üzerinden yayınlanmış ve tepki çekmiş olan fragmanların da kaldırılmasının ardından, bugün itibarıyla yeni bir geliştirici günlüğü videosu yayınlandı. Altı dakika civarı bir uzunluğu olan ve Fntastic İletişimler Ekibi Üyesi Dana Soltangazinova tarafından sunulan video, teknik gelişim sürecini gözler önüne seriyor. Haliyle alfa öncesi prototipler ile erken safhadaki aşamadan alınmış olan kesitleri de görebiliyoruz.  

Ne var ki bu video, muhtemelen sizin de kafanızı karıştırmıştır. Neticede bu bir ‘geliştirici günlüğü’ ve böyle bir videoda, geliştirici ekipten bireyleri de görmemiz gerekiyor. Ne var ki, altı dakikalık video süresince sadece Soltangazinova konuşuyor ve 3:18 noktasında da gönüllü geliştiriciler ekrana geliyor. Ayrıca The Day Before oyununun güncel durumuna ilişkin görüntülere de yer verilmemiş. Yani ortada garip bir durum söz konusu ve bir şeyler gizlenmeye çalışılıyormuş hissiyatı yaratıyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? 

Elbette söz konusu bir geliştirici günlüğü videosu olmasaydı, sadece Dana Soltangazinova’yı görmek o kadar da tuhaf olmayacaktı. Tabii ki buna silinen oynanış fragmanı ve Steam sayfası da eklenince, geliştiricinin oyuncuların güvenini kazanabilmesi için birazcık çaba sarf etmesi gerekecek. Geliştirmeleri takipte olacağız. 

Exit mobile version