Yeni The Crew Motorfest Videosu Yayınlandı

O’ahu adası mercek altında...

Yeni The Crew Motorfest Videosu Yayınlandı

Ubisoft tarafından yeni The Crew Motorfest videosu yayınlandı. Bu defa, festivalin gerçekleşeceği O’ahu adasına genel olarak bakış atıyoruz. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Outlaws’tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu


Eğer yarış oyunlarından hoşlanıyorsanız, sonbahar mevsiminde güzel diyebileceğimiz bir alternatif satışa sunulacak. Ocak ayında duyurulmuş olan The Crew Motorfest, 14 Eylül 2023 tarihinde Luna, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Güçlü Forza Horizon 5 esintileri taşıyan ve bizi O’ahu (Hawaii) adasına götürecek olan oyun, eşi benzeri olmayan bir festival deneyimi yaşatacak. İkinci oyundaki araçların oldukça büyük bir bölümüne ek olarak, tüm aksesuarları da aktarabileceğimizin söylendiği The Crew Motorfest için yeni bir video daha yayınlandı.

Yeni The Crew Motorfest Videosu

Sanat Yönetmeni Wiek Luijken, Ortak Sanat Yönetmeni Jean-Christophe Blanc, Teknik Sanat Yönetmeni Nicholas Pliatsikas ve Baş Dünya Altyapıları Ludovic Piard katılımı ile hazırlanmış olan Behind The Wheel serisinin üçüncü bölümünde, festival alanı dahil birçok mekanı ile adanın haritası, bitki örtüsü, yol ve arazi dokuları, hacimsel bulutlar ve dahası gösteriliyor. Bunlara ek olarak, orman, Keola Raposo, Kamiya Hadar ve daha pek çok yerel sanatçı tarafından dizayn edilmiş Honolulu şehri de ekranımıza geliyor.

Farklı yarış tiplerine ek olarak şehir sokakları, verimli yağmur ormanları, plajlar ve hatta yanardağ yamaçları farklı yarış ortamlarının bizi beklediği The Crew Motorfest için 21 – 23 Temmuz 2023 tarihleri arasında bir kapalı beta testi düzenlenecek. Eğer katılımda bulunmayı isterseniz, buradan kaydınızı yaptırmayı unutmayın.

Exit mobile version