Yeni The Crew Motorfest Deneme Sürümü Fırsatını Kaçırmayın

Bu fırsatı kaçırmayın!

Ubisoft tarafından yapılan duyuru ile yeni The Crew Motorfest deneme sürümü aktif edildi. Eğer ilkini kaçırmışsanız, ikinci bir fırsat sizi bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage Türkçe Oldu!


Hatırlayacağınız üzere serinin yeni oyunu, 14 Eylül 2023 tarihinde satışa sunulmuştu. Bu defa oyunculara ufak bir sürpriz yapan Fransız yayıncı, aynı gün başlayan ve bir hafta kadar süren ücretsiz deneme sürümünü de devreye sokmuştu. Her ne kadar süre bir hafta olsa da, oyun içi olarak en fazla beş saat oynayabiliyordunuz. Ancak oyun hakkında genel fikir sahibi olabilmek için yeterli olabiliyordu. Eğer bu fırsatı kaçırmışsanız, üzülmeyin. Resmi duyuru ile yeni The Crew Motorfest deneme sürümü yakın bir zamanda geliyor.

Yeni The Crew Motorfest Deneme Sürümü Fırsatını Kaçırmayın

Bugünden itibaren 20 Ekim 2023 Cuma gününe kadar sürecek olup, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 4, PlayStatin 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarını kapsayan ücretsiz deneme sürümü ile serinin yeni oyununu beş saat boyunca kısıtlama olmaksızın oynayabiliyorsunuz. Eğer memnun kalır ve tam sürüme geçmek isterseniz, kaydettiğiniz aşama ve kilidini açtığınız her şey de eksiksiz olarak aktarılacak.

Ancak ilgili sayfada “Lütfen dikkat edin ki Eylül’deki Ücretsiz Deneme’yi halihazırda oynamışsanız, 5 saatlik ücretsiz oynanışınızı halihazırda kullanmış veya bitirmiş olabilirsiniz.” şeklinde bir uyarı mesajı da var. Yani bu yeni seans, daha çok ilkini oynamamış veya verilen süreyi tam anlamıyla doldurmamış olan kullanıcılar için geçerli diyebiliriz. Diğer bir deyişle, toplamda on saat kadar oynayabilme durumu mümkün olmayacak gibi görünüyor.

The Crew Motorfest Deneme Sürümü Yayınlanacak

En Düşük Gereksinimler (1080p @ 30 FPS, Düşük Ayar)

Önerilen Gereksinimler (1080p @ 60 FPS, Yüksek Ayar)

Yüksek Gereksinimler (2K @ 60 FPS, Yüksek Ayarlar)

Ultra Gereksinimler (4K @ 60 FPS, Ultra Ayar)

Exit mobile version