Yeni Test Drive Unlimited Oyunu Geliştiriliyor!

Yeni Test Drive Unlimited oyunu eski günleri geri getirecek mi?

yeni Test Drive Unlimited oyunu

İlk Test Drive Unlimited’ın üzerinden 14 yıl geçti. Test Drive Unlimited açık dünya araba yarışları için önemli bir mihenk taşı olduğunu söyleyebiliriz. Birçok oyuncunun zamanında zevkli saatler geçirmesini sağlayan efsane seri uzun bir aranın ardından geri dönüyor. Bunca sürenin ardından yeni Test Drive Unlimited oyunu geliştiriliyor olması bizleri heyecanlandırdı. 


Benzer İçerik: Gran Turismo Geliştiricisi Yamauchi: Hedefimiz 240 FPS!


KT Racing – Kylotonn firmasının oyunu geliştirmeye başlandığı ve oyunun önümüzde ki dönemlerde oyuncuların beğenisine sunulucağı söylendi. KT Racing – Kylotonn hali hazırda Dünya Ralli Şampiyonası oyunlarını geliştiriyor. Firma yarış oyunlarında ki tecrübesi ile dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Bu haberin kaynağı ise ünlü oyun haber sitesi Nacon’ın genel yayın yönetmeni Benoit Clerc tarafından onaylandı.

KT Racing – Kylotonn tarafından geliştirilmeye başlanan Yeni Test Drive Oyunu Geliştiriliyor olması oyuncuları heyecanlandırmasının en büyük sebeplerinde birisi firmanın yarış oyunlarında ki daha önce ki başarıları olduğunu söyleyebiliriz.  KT Racing, WRC ve TT Isle of Man serisi oyunlarda oldukça başarılı işlerin altına imzasını atmıştı.

Yeni Test Drive oyunu hakkında bildiklerimiz çok kısıtlı ancak yeni Test Drive oyununun yeni nesil yani Xbox Series X, Playstation 5 ve PC’ye geleceğini söyleyebiliriz. Yeni Test Drive oyununun eski nesile çıkıp çıkmayacağı ise bilinmiyor. Oyunun çıkış tarihi ise henüz net değil, 2021’den önce çıkması beklenmiyor.

Yeni Test Drive Unlimited oyunu nasıl olacak?

Benoit Clerc, yeni oyunun yanı sıra KT Racing – Kylotoon stüdyosunu satın aldıklarını da dile getirdi. Clerc açıklamasında şunları söyledi: “KT Racing’in Paris ve Lyon’da iki farklı stüdyosu var. Yarış oyunu konusunda uzmanlar. Daha önce WRC ile off-road yarışları ve TT Isle of Man ile motosiklet yarışları ürettiler. Halihazırda bugüne kadar uğraştıkları en büyük proje olan yeni Test Drive Unlimited üzerinde uğraşıyorlar.”

Efsane serinin günümüzün koşullarına uygun 4K desteklemesi yüksek FPS gibi günümüzün ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

KT Racing son olarak TT Isle of Man 2 oyununu geliştirmişti. 20 Mart itibarıyla piyasaya sürülmeye hazırlanan yarış oyunu, kendine has kitlesi tarafından dört gözle beklenen yapımlar arasında yer alıyordu.

Exit mobile version