Yeni Tekken Oyunu için İlk İşaret Verildi

Bandai Namco, yavaştan ortamı ısıtıyor...

Tekken 8 için İlk İşaret Verildi

Bandai Namco Entertainment, yeni Tekken oyunu tanıtımını EVO 2022 sırasında gerçekleştirdi. Görünüşe göre oyun, The Game Awards 2022 şovunda da karşımıza çıkacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Street Fighter 6 Karakteri Duyuruldu


Dövüş türünde önemli bir yere sahip olan Tekken serisi, 1994 yılında yayınlanan Tekken ile oyun dünyasına merhaba demişti. Ana oyunlarda King of Iron Fist turnuvası ile ilgili olayların işleniyor iken, serinin ana olaylar dizisi ise Mishima ailesi içinde şirketin kontrolüne geçmek için yaşanan çatışmalar. Bu bağlamda, turnuvayı kazanmak ve şirketin kontrolünü almak için yönetebileceğiniz birden fazla karakter bulunuyor.

Ana serinin sonuncusu 2015 yılında çıkan Tekken 7 iken, 2018 yılında da Tekken Mobile yayınlanmıştı. Diğer bir deyişle, artık yeni bir ana oyunun gelmesinin zamanı geldi de geçiyor bile. Oyuncular olarak Tekken 8 duyurusunun ne zaman yapılacağını merak eder iken, EVO 2022 etkinliğinde bir sürpriz yapan Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanan bir fragman ile yeni oyun da ortaya çıktı.

Yeni Tekken Oyunu Geliyor!

Tekken 7 için yayınlanan ücretsiz güncelleme ve küresel finaller ile ilgili duyurunun son kısmında (1:40 noktasında), ilk PlayStation döneminden kalma görsellik ile Kazuya Mishima karakterinin babası Heihachi’yi bir uçurumdan aşağıya attığını görebiliyoruz. Sonraki sahnede ise bu karakterin ekrana bakışı sırasında, gelişmiş modellemesine geçiş yapılıyor.

Fragmanın yayınlanmasından bir süre sonra, son kısmındaki Kazuya Mishima modellemesi The Game Awards Twitter hesabından ‘GET READY.’ yorumu ile paylaşılmış. Yani Tekken 8 duyurusu, bu yılın şovu sırasında resmi olarak yapılacakmış gibi görünüyor. Haliyle de yavaştan heyecanlanmaya başlayabiliriz.

Öte yandan, The Game Awards 2022 sırasında Dead Island 2 oyununun da yeniden duyurulması söz konusu. Ne var ki Tom Henderson tarafından aktarılan detaylara ilişkin olarak, şu an için yeni bir gelişme yaşanmış değil. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version