Yeni Suicide Squad Videosu Yakında Geliyor

Bakalım eleştirilere kulak verilmiş mi?

Yeni Suicide Squad Videosu Yakında Geliyor

Yeni Suicide Squad videosu yakında düzenlenecek olan ilk Suicide Squad Insider bölümü ile geliyor. Yeni oyunun tanıtımları yeniden başlıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Avatar: Frontiers of Pandora Oynanış Videosu


Hatırlayacağınız üzere 2020 yılında duyurulmuş olan Suicide Squad: Kill the Justice Leage, son olarak Şubat ayında gerçekleştirilmiş olan State of Play yayını sırasında hem yeni detaylar hem de uzun bir oynanış videosu ile karşımıza çıkmıştı. Ne var ki potansiyeli oldukça yüksek olan bir oyunun ana senaryo modunda dahil internet bağlantısı gerektirmesi ve canlı servis yapısında planlanıyor olması, hayranlar tarafından hiç de hoş karşılanmamış ve son derece sert eleştirilere maruz kalmıştı.

Bu gelişmenin ardından ertelenmesine dair çıkan söylentilerin sonrasında, Rocksteady Studios tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılmıştı ve PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyunun 2 Şubat 2024 tarihine ertelendiği duyurulmuştu.

Yeni Suicide Squad Videosu Yarın Yayınlanacak

Aradan geçen altı ayın ardından oyunun X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile Suicide Squad Insider adı altında yeni bir video serisine başlanacağı duyuruldu. Şimdilik kaç bölüm olacağı bilinmiyor olup, 15 Kasım 2023 Çarşamba günü yani yarın TSİ 21:00 sıralarında başlayacak ilk bölüm ile oyunun hikayesine ve oynanış mekaniklerine odaklanılacak.

Her ne kadar bu ertelemenin sonrasında nasıl bir Suicide Squad: Kill the Justice Leage ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Sızdırılan bazı bilgiler, her daim internet bağlantısı gereksiniminin kaldırılacağı ama temel oynanış mekaniğinin değiştirilmeyeceği yönündeydi. Suicide Squad Insider ile merak edilen bilgilere kısım kısım ulaşacağız ve genel tablo da bu şekilde ortaya çıkmış olacak.

Exit mobile version