Yeni Suicide Squad: Kill the Justice League Videosu Yayınlandı

Hikayeye ve oynanışa odaklanılıyor...

Yeni Suicide Squad Kill the Justice League Videosu Yayınlandı

Önceki gün sizinle paylaştığımız haberimizin ardından, yeni Suicide Squad: Kill the Justice League videosu da Warner Bros. Games ve Rocksteady Studios tarafından yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: World of Tanks Rastgele Olaylar Özelliği Kazanacak


Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz Suicide Squad Insider kapsamındaki ilk Suicide Squad: Kill the Justice League videosu, hem oyunun erken bir safhasını hem de oynanışa ilişkin detayları gözler önüne seriyor. Captain Boomerang, Harley Quinn, King Shark ve Deadshot, kendilerini Metropolis içinde buluyorlar. Şehri keşfetmemize yardımcı olacak donanımı arar iken de iki Justice League üyesi olan Flash ve Green Lantern ile karşılaşıyoruz.

Suicide Squad: Kill the Justice League Videosu

Oynanış kısmında ise her bir Suicide Squad üyesinin kendisine özgü yeteneklerinin ve herhangi bir düşmanı tek seferde yere serebileceği nihai bitiriş hareketinin olduğunu görebiliyoruz. Bunun yanı sıra, karakterlerimizin düşman kalkanlarını kırabilecek ve kısa bir süreliğine bütün silahlardan kritik hasar almalarına yol açacak simgesel saldırıları da var.

Oynanış videosunun haricinde, oyunun standart sürüme ek olarak Deluxe sürümü ile satışa sunulacağını belirtelim. Her ne kadar Epic Games mağazasında oyun ‘yanlışlıkla’ kısa süreliğine ücretsiz olarak ön-siparişe açılmış olsa da, ne yazık ki sonradan satın alıma kapatıldı. Muhtemelen Hogwarts Legacy, Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, Marvel’s Midnight Suns ve Mortal Kombat 1 oyunlarında olduğu gibi çıkış gününde ülkemizde de satın alıma açılacakmış gibi görünüyor.

Standart Suicide Squad: Kill the Justice League sürümünde, ana oyuna ek olarak, sezonluk güncellemeler ve hikayeyi yeni görevler, eşyalar ve dahası ile genişletmek için ücretsiz kazanılabilir karakterler, tüm ücretsiz sezonluk savaş bileti aşamalarına erişim hakkı bulunacak.

Deluxe sürümü ise standart sürüm içeriklerine ek olarak, dört adet Justice League kıyafeti, üç adet Black Mask temalı silah, dört adet Squad Golds temalı silah oyuncak bebeği, bir ücretli savaş bileti jetonu ve oyunun sadece dijital versiyonu için geçerli olacak dört adet No Shade Outfit renkli kumaş parçası ile gelecek.

Oyunun standart sürümünü ön-sipariş ile alanlara her bir karakter için ayrı Classic Outlet, PlayStation 5 sahiplerine de ayrıca dört Rogue kıyafeti verilecek. Deluxe sürümünü ön-sipariş ile alanlara ise standart sürüm hediyelerine ek olarak 72 saat erken erişim hakkı sunulacak.

Exit mobile version