Yeni Suicide Squad: Kill The Justice League Videoları

Suicide Squad: Kill The Justice League'a doyduk mu?

Yeni Suicide Squad Kill The Justice League Videoları

Bu yılın merakla beklenen oyunlarından olan Suicide Squad: Kill The Justice League, State of Play sırasında karşımıza çıktı. Hatta yayının kapanış perdesi oldu. Altı dakikalık oynanış ve sahne arkası olmak üzere yeni Suicide Squad: Kill The Justice League videoları bize oyun hakkında daha fazla detay sunuyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni State of Play Yayınında Neler Gösterildi?


2020 yılındaki DC Fandom sırasında duyurulmuş olan Rocksteady Studios oyunu, 26 Mayıs 2023 tarihinde satışa sunulacak. DC evreninde geçecek ve orijinal bir hikaye sunacak olan Suicide Squad: Kill The Justice League, bizi açık dünya oynanış ile Metropolis şehrinde zorlu mücadelelerin içine sokacak. Braniac tarafından dünyanın istila edilişinin ve süper kahramanların da ele geçirilişinin ardından, karışıklığı ortadan kaldırmak yine bize düşecek.

Yeni Suicide Squad: Kill The Justice League Videoları

State of Play yayını sırasında gösterilen oynanış videosunda, aksiyonun bir hayli üst seviyede olduğu görülebiliyor. Bunun ne denli yerine olduğunu ise bireysel olarak gerçekleştirilecek denemeler sonucunda net bir şekilde ortaya çıkacağını düşünüyoruz, ama bazı noktalarda baş döndürecekmiş gibi görünüyor.

Oynanış videosunun ardından yayınlanan sahne arkası videosunda ise canlı servis elementlerinin olacağını görebiliyoruz. Aslında bakarsanız, yakın bir zaman önce sızan ekran görüntüsünden bu belli olmuştu. Şimdi ise resmiyet kazanmış oldu.

Videoda ayrıca her bir karakterin teçhizat skorunun olduğu ve ateşli silahlar, yakın mesafeli silahlar, seyahat ve kalkan modları ve el bombaları ile kuşanılabildiğini görebiliyoruz. Bunun dışında, taarruz tüfeklerini, keskin nişancı tüfeklerini ve tabancaları özel efektleri tetikleyen LexCorp ve Bane gibi farklı imalatçılar ile kuşanabilmek mümkün olacak.

Son olarak, Suicide Squad: Kill The Justice League oyununda sadece kozmetikleri kapsayacak olan Battle Pass sisteminin de olacağı onaylandı.

 

 

Exit mobile version