Yeni Subnautica Oyunu Geliyor

Planet 4546B’ye geri dönüyoruz...

Yeni Subnautica Oyunu Geliyor

Yeni Subnautica oyunu için hazırlık yapılıyor. Henüz birçok bilinmez söz konusu olsa da, hikayenin ilk oyunun doğrudan devamı olacağı söylenmiş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Abandoned’ın İlk Hikaye Detayları Ortaya Çıkıyor


Unknown Worlds tarafından geliştirilmiş olup da aksiyon, macera ve hayatta kalma türlerini bir arada sunan Subnautica ve Subnautica: Below Zero, oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti.

Planet 4546B’ye düşüşü sonrasında, bir yandan farklı bölgeleri keşfetmeye çalışır iken, bir yandan ekipman ve pilot denizaltılar üretip de vahşi yaşam ile başa çıkmaya çalışan ve nihai olarak gezegenden kurtulma çabası içinde olan bir karakteri yönetiyorduk. İlk oyunun sonrasında geçen Below Zero ise 2021 yılında satışa sunulmuştu. Hikayesi aynı gezegenin kutup bölgesinde geçiyor ve ilk oyundaki olayların karanlıkta kalmış olan yanlarına ışık tutuyordu.

Yeni Subnautica Oyunu için İş İlanı Verildi!

Oldukça geniş bir kitleye sahip olan Subnautica oyunlarının arasına yeni bir üyenin katılacağı, geliştirici stüdyo tarafından verilen yeni Kıdemlı Hikaye Tasarımcısı arayışında oldukları iş ilanı ile ortaya çıktı. Şu an için tüm detaylar bilinmiyor olsa da, halihazırda söylenenler ile bizleri nelerin beklediğini az buçuk öğrenebildiğimiz söyleyebiliriz.

Below Zero’dan daha büyük olacağı söylenen oyunun, doğrudan Subnautica ile bağlantılı olacak bir hikaye sunacağı söyleniyor. Ayrıca Planet 4546B’ye üçüncü kez dönüş yapacağız. Bu defa da farklı bir bölgenin varlığını keşfedecekmişiz. Tabii ki bölge ile ilgili olarak şimdilik hiçbir detay verilmemiş.

Krafton tarafından satın alınmış olan Unknown Worlds, yeni Subnautica haricinde bir de PUBG evreninde geçen bir oyunun planlamasını yaptığını söylemişti. Şimdilik bu gizemli oyun ile ilgili bir detay ne yazık ki bulunmuyor.

Subnautica Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version