Yeni Steam Next Fest Etkinliği, Bugün Başladı!

Yüzlerce demo sizi bekliyor!

Yeni Steam Next Fest etkinliği geçtiğimiz dakikalarda başladı. Yüzlerce demonun kullanıcılar ile buluşturulduğu fırsatı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 26 Eylül – 2 Ekim


Steam Next Fest, 2019 yılının The Game Awards şovu ile eş zamanlı olarak Steam Game Fest (Steam Oyun Festivali) adıyla düzenlenmeye başlamıştı. Güncel adını 2021 yılının Mart ayında yaşanan değişiklik ile alan Steam Next Fest, geliştirilme aşamasında olan oyunlardan ilgimizi çekenleri çıkışlarından önce deneme fırsatı sunuyor. Haliyle biz de duruma göre alıp almayacağımıza epey bir süre önceden karar verebiliyoruz.

Bir hafta süreyle devam eden festivaller, yüzlerce demoyu kullanıcılar ile buluşturur iken, geliştiriciler tarafından yapılan canlı yayınları izleyebiliyor ve hatta bu canlı yayınlar sırasında geliştiriciler ile doğrudan iletişim kurarak merak ettiğiniz soruları sorabiliyorsunuz. Bu sayede, kafanızdaki sorulara kesin bir yanıt alabilmeniz de mümkün oluyor.

Yeni Steam Next Fest Etkinliğini Kaçırmayın

Bugün yeni bir Steam Next Fest daha başladı. TSİ 20:00 itibarıyla başlamış olan festival, 10 Ekim 2022 Pazartesi günü TSİ 20:00’da son bulacak.

THQ-Nordic-Stuntfest-Oyununu-Duyurdu

Hem büyük bütçeli hem de küçük bütçeli olmak üzere yüzlerce demo, tüm Steam kullanıcıların erişimine açık olacak. Sayfaya göz attığımızda, aksiyon, macera, strateji, simülasyon, rol yapma oyunu, bulmaca, platform, spor ve yarış, çok oyunculu, kontrolcü ve VR olmak üzere birçok farklı kategorinin bulunduğunu görebiliyoruz.

Ayrıca ‘Popüler ve Yakında’ ve ‘En Çok İstenen Henüz Çıkmamış Oyunlar’ olmak üzere iki ana sekmenin yanı sıra, ‘Günlük Etkin Demo Oyuncusu’ adı altında bir üçüncüsü ve sol tarafta da ayrı bir sütun daha mevcut. Diğer bir deyişle, demoları farklı tercihlere bağlı olarak listeleyebiliyorsunuz.

Bizler öne çıkan demolardan birkaçını aşağıda sıralayacağız. Ancak tamamını yazmak mümkün olmayacağı için, etkinlik sayfasına uğrayıp da kendiniz incelemeyi unutmayın.

Exit mobile version