Yeni Steam Next Fest Etkinliği Başladı!

Türk oyunu Anord'u da denemeyi unutmayın!

Bugün itibarıyla yeni Steam Next Fest başladı. Eğer duyurulmasının ardından takibe aldığınız bir oyun veya oyunlar varsa, etkinlik sayfasına bir göz atmayı unutmayın. Alıp almama konusunda nihai kararı vermeniz için etkin bir rol oynayabilir. Etkinlik ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Türk Oyunu Anord Steam Next Fest’te Yer Alacak


Yeni Steam Next Fest, TSİ 20:00 sıralarında başladı. Yedi gün kadar sürecek ve 20 Haziran 2022 Pazartesi günü TSİ 20:00 itibarıyla sona erecek olan etkinliğin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Steam Next Fest Metal

Yeni Steam Next Fest Etkinliği Yüzlerce Demo İçeriyor!

Hem büyük bütçeli hem de küçük bütçeli olmak üzere yedi yüzden fazla demo, tüm Steam kullanıcıların erişimine açık olacak. Sayfaya göz attığımızda, aksiyon, macera, strateji, simülasyon, rol yapma oyunu, bulmaca, platform, spor ve yarış, kontrolcü ve VR olmak üzere birçok farklı kategorinin bulunduğunu görebiliyoruz.

Ayrıca ‘Popüler ve Yakında’ ve ‘En Çok İstenen Henüz Çıkmamış Oyunlar’ olmak üzere iki ana sekmenin yanı sıra, ‘Günlük Etkin Demo Oyuncusu’ adı altında bir üçüncüsü daha mevcut. Diğer bir deyişle, demoları farklı tercihlere bağlı olarak listeleyebiliyorsunuz.

Yaklaşık bir hafta kadar sürecek etkinlik sırasında, geliştirilme aşamasındaki oyunların demolarını deneme fırsatı bulmanın yanı sıra, geliştiriciler tarafından yapılan canlı yayınları izleyebiliyor ve hatta bu canlı yayınlarda geliştiriciler ile doğrudan iletişim kurarak merak ettiğiniz soruları sorabiliyorsunuz.

Bizler öne çıkan demolardan birkaçını aşağıda sıralayacağız. Ancak tamamını yazmak mümkün olmayacağı için, etkinlik sayfasına uğrayıp da kendiniz incelemeyi unutmayın.

Exit mobile version