Yeni Steam İndirimleri Tarihleri Resmiyet Kazandı

Artık bir de ilkbahar dönemi indirimleri var!

Valve tarafından yapılan açıklama ile yeni Steam indirimleri tarihleri ortaya çıktı. Bu yıl içerisinde gerçekleştirilen önemli bir değişim ile artık Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi tarihe karışıyor ve yerine İlkbahar İndirimi dönemi geliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Listeleri Bölümü için Revizyon Gerçekleştirildi


Yıl içerisinde Steam üzerinde sayısız indirimler oluyor. Belirli yayıncıların oyunlarına ek olarak, çeşitli etkinlikler ve özel günleri kutlamak amacıyla olsun, sezonluk olsun çok çeşitli indirim kampanyaları da düzenleniyor. Haliyle bunlar biz oyuncular için, hele de oyunların artık Valve mağazasında da aşırı bir şekilde pahalılaşması karşısında büyük ölçüde değerlendirilebilecek çok sayıda fırsat demek.

Bildiğiniz gibi SteamDB sitesi önceden bu indirimlerin tarihlerini isabetli bir şekilde önceden bizlere ulaştırıyor olsa da, Valve tarafından yapılan açıklamayı beklemenin zararı yok.

m9tMq7tmdPiZRbSHv5i8wC

Yeni Steam İndirimleri Tarihleri Açıklandı

Bugün şirket tarafından yapılan açıklama ile önümüzdeki dönemde bizleri bekleyen indirim kampanyalarının tarihleri ortaya çıktı. Resmi sayfa üzerinden yapılan açıklamaya bakılırsa, bu defa bizleri bir de ilkbahar mevsimi bekliyor. Bu esasen Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi iken, Valve tarafından, geliştiricilerin ve yayıncıların da isteğiyle, bir isim değişikliğine gidilmiş ve 2023 yılı ile artık İlkbahar İndirimi olarak karşımıza çıkacakmış.

Bu değişikliğin, Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi dönemi ile Aralık ayındaki indirim döneminin birbirlerine çok yakın olduğu ve araya biraz zaman koymanın da müşteriler için daha iyi olacağı gerekçesi ile alındığı söylenmiş. Netice olarak, İlkbahar İndirimi’nin de devreye girmesi ile artık dört mevsim indirim bizi bekleyecek. Bu bağlamda, önümüzdeki dönem için belirlenen indirimlerin tarihleri ise şu şekilde:

Exit mobile version