Yeni Steam İndirim Kampanyası Başladı

Yeni Steam indirim kampanyası Focus Interactive oyunları için indirim sağlıyor.

Yeni Steam İndirim Kampanyası Başladı

Yeni Steam indirim kampanyası ile Focus Entertainment oyunlarını uygun fiyatlara düşürdü. Eğer Fransız yayıncının oyunları hoşunuza gidiyorsa, girip bir bakmanızda fayda var. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Yeni Ücretsiz Epic Games Oyunları


Yeni Steam İndirim Kampanyası ile Neler Sunuyor?

Bugün itibarıyla başlayan kampanya, 13 Eylül 2021 Pazartesi günü son bulacak. Bu süreçte de seçili oyunları ve indirilebilir içerikleri % 33 ile % 80 arasında değişen oradan indirimler ile alabileceksiniz.

Buradan ulaşabileceğiniz sayfaya bakacak olursak, ilk dikkat çekenlerden bir tanesi A Plague Tale: Innocence oluyor. % 75 indirim ile 62.50 TL karşılığında alabileceğiniz bu oyunun hikayesi Amicia ve Hugo De Rune kardeşlerin etrafında dönüyor. 1349 yılında sıçanlar ile yayılan ölümcül bir veba hastalığı, Fransa topraklarında tahrip edici bir etki yaratmıştır. Karakterlerimiz ise bir şekilde hayatta kalmak durumundalar. Bunun tek yolu ise hastalıktan tahrip olmuş köylerden geçen yolları boyunca diğer çocuklarla birlik olmak ve ateş ve ışığı kullanarak sıçan sürülerini kendilerinden uzak tutmak olacak.

Bir diğer dikkat çeken ise SnowRunner. Ford, Chevrolet ve Freightliner dahil kırktan fazla güçlü aracın direksiyonuna geçeceğiniz oyunda, zorlu şartlara göğüs gererek tehlikeli kontratları ve görevleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Tercihen tek başınıza veya dört kişi kooperatif olarak oynayabileceğiniz SnowRunner, % 35 indirim ile 97.50 TL’ye satılıyor.

Eğer duygusal bir maceraya atılmayı istiyorsanız, Shady Part of Me’ye de bir şans verebilirsiniz. % 50 indirimle 40 TL’ye satılan bu oyunda, küçük bir kız ve gölgesinin hikayesi anlatılıyor. ikili dönüm noktaları ve sürprizlerin olduğu bir senaryo boyunca duygusal zorlukların üstesinden gelmeye çalışacaklar. Aşama kaydedebilmek için de öğrenmek, kooperatif çalışma sergilemek ve gelişmek durumunda olacaklar.

İndirime giren oyunlardan dikkat çeken diğerleri için aşağıya bakabilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar dileriz!

Hood: Outlaws & Legends – % 40 indirimle 90 TL

Insurgency: Sandstorm – % 50 indirimle 42.50 TL

Call of Cthulhu – % 75 indirimle 35 TL

Vampyr – % 75 indirimle 47.50 TL

Farming Simulator 19 – % 60 indirimle 40 TL

GreedFall Gold Edition – % 55 indirimle 99 TL

Styx: Shards of Darkness – % 75 TL indirimle 20 TL

The Surge 2 – % 75 indirimle 40 TL

Exit mobile version