Yeni State of Play Yayınının Tarihi ve İçeriği Sızdırıldı (Güncel)

Gönderin gelsin!

GÜNCELLEME: Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile yeni State of Play yayını, 1 Şubat 2024 Perşembe günü TSİ 01:00 sıralarında başlayacak. Toplamda kırk dakika kadar sürece olup, Rise of the Ronin ve Stellar Blade dahil olmak üzere PS5 ve PS VR2 kapsamında on beşten fazla oyuna yer verilecek.

***

Şu an için Sony Interactive Entertainment tarafından yapılmış bir açıklama yok, ama yeni State of Play yayınının tarihi ve içeriği ortaya çıkmış gibi görünüyor. Hem de çok yakın bir zamanda gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Until Dawn PC ve PlayStation 5 İçin de Geliyor Olabilir


Japon teknoloji devi, 2019 yılı itibarıyla kendi sunumlarını düzenlemeye başlamıştı. Yıl içerisinde pek çok kez düzenlenen bu sunumlarda, yeni oyun duyurularına ek olarak, halihazırda geliştirilmekte oyunlar hakkında güncel haberlere ve satışa sunulmuş olan oyunlar için yeni içerik duyurularına yer veriliyor.

Yeni State of Play Yayınının Tarihi ve İçeriği Belli Oldu Mu?

Bildiğiniz gibi son State of Play yayını 2023 yılının Eylül ayında gerçekleştirilmişti. Sıradakinin ise ne zaman gerçekleştirileceği merak konusu, ama geçtiğimiz günlerde billbil-kun tarafından söylenene göre iki hafta içerisinde Sony Interactive Entertainment tarafından duyurulması bekleniyor. Bu bağlamda, oyun sektörünün tanınmış isimlerinden olan Shpeshal_Nick tarafından X hesabı üzerinden yapılan şifreli paylaşım ile yeni State of Play yayınının tarihi ve içeriği ortaya çıktı.

Yeni State of Play, Bu Hafta Düzenlenecek

Shpeshal_Nick, sıradaki sunumun 31 Ocak 2024 Çarşamba günü gerçekleştirileceğini ve Death Stranding 2, Final Fantasy 7 Rebirth, Judas, Rise of the Ronin, Silent Hill 2 Remake, Sonic Generations Remastered, Until Dawn (PC ve PlayStation 5) ve yeni Metro oyununu göreceğimizi söylüyor.

Elbette şu an için bu bilgiyi teyit edecek bir ek kaynak yok, ama çıkış noktasının Youtube üzerinden yüklenmekte olan bir State of Play videosuna dayandığı tahmin ediliyor. Geçmişte de GTA 6 duyuru fragmanı dahil pek çok sızıntı da bu şekilde yaşanmıştı. Bakalım bir kez daha aynısı mı olacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version