Yeni State of Play Yayını Haftaya Düzenlenecek

Yeni Silent Hill duyurulur mu dersiniz?

Yeni State of Play Yayını Haftaya Düzenlenecek

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılacak olan yeni State of Play yayını önümüzdeki hafta için duyuruldu. Şimdilik ayrıntılı detaylar verilmemiş olsa da, bilhassa son dönemde yaşanan Silent Hill serisiyle ilgili sızıntı silsilesinin ardından heyecanla bekleyeceğimiz bir yayın olacağı aşikar. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy için State of Play Yayınında Neler Gördük?


State of Play yayınları, Japnya menşeli teknoloji devi tarafından E3 2019 fuarına katılmama kararı sonrasında Mart ayından bu yana düzenlenmeye başlanmıştı.

Hem The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, Horizon: Forbidden West ve Gran Turismo 7 gibi PlayStation Studios bünyesinden çıkan hem de DEATHLOOP gibi belirli bir süreliğine PlayStation konsollarına özel olarak satışa sunulacak oyunların ön-plana çıkartıldığı yayınlarda, yeni oyun duyuruları ile karşılaşmış ve geliştirilme aşamasındaki oyunlar hakkında da güncel haberler ile almıştık.

Hogwarts Legacy için yapılan son State of Play sonrasında, bir yenisi de önümüzdeki hafta içerisinde 3 Haziran 2022 Cuma günü TSİ 01:00 sıralarında düzenlenecek. Twitch veya Youtube üzerinden izleyebileceğiniz yayın, yarım saat kadar sürecek.

Yeni State of Play Yayını Neler İçerecek?

Sony Interactive Entertainment İçerik İletişimleri Kıdemli Müdürü Brett Elston tarafından verilen detaylara göre, üçüncü parti ortaklar tarafından yapılacak olan yeni duyuruların ve güncel haberlerin yanı sıra, PlayStation VR2 için geliştirilme aşamasındaki birkaç oyuna da bakış atılacak.

Peki sizin yeni State of Play ile ilgili beklentileriniz neler? Olası bir şekilde duyurulmasını veya güncel haberler almayı beklediğiniz oyun veya oyunlar var mı? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version