Yeni State of Play Yayını Cuma Günü Gerçekleştirilecek

Saatlerinizi hazırlayın!

Yeni State of Play Yayını Cuma Günü Gerçekleştirilecek

Bir süredir dolaşan söylentilerin ardından, bu hafta gerçekleştirilecek olan yeni State of Play yayını nihayet duyuruldu. Peki bu defa bizleri neler bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni DOOM Oyunu Duyuruldu


State of Play yayınları, Japon teknoloji devi tarafından E3 2019 fuarına katılmama kararı sonrasında Mart ayından bu yana düzenlenmeye başlanmıştı. Hem The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, Horizon: Forbidden West ve Gran Turismo 7 gibi PlayStation Studios bünyesinden çıkan hem de DEATHLOOP gibi belirli bir süreliğine PlayStation konsollarına özel olarak satışa sunulacak oyunların ön-plana çıkartıldığı yayınlarda, yeni oyun duyuruları ile karşılaşmış ve geliştirilme aşamasındaki oyunlar hakkında da güncel haberler ile almıştık.

Yeni State of Play Yayını Cuma Günü Geliyor

Bir süredir yakın bir zamanda yeni bir State of Play yayınının düzenleneceğine dair söylentiler dolaşıyordu. PlayStation Twitter hesabı üzerinden duyuruda bulunan Sony Interactive Entertainment, 24 Şubat 2023 Cuma günü TSİ 00:00 sıralarında başlayacak ve Youtube ve Twitch kanallarından izlenebilecek olan sıradaki yayını resmiyete kavuşturdu.

Kırk beş dakika kadar sürecek sürecek olan canlı yayında, beş yeni PlayStation VR2 oyununun gösterileceği, bağımsız ve üçüncü parti duyurular dahil on altı oyun hakkında yeni detayların paylaşılacağı ve yeni oynanış mekaniklerinin ve güncel detayların paylaşılacağı on beş dakikalık Suicide Squad: Kill the Justice League gösteriminin yapılacağı söylendi.

Exit mobile version