Yeni State of Play Yayını Bu Hafta Gerçekleştirilecek

TGS 2022 öncesi sürpriz bir yayın...

Yeni State of Play Yayını Bu Hafta Gerçekleştirilecek

Sony Interactive Entertainment, bu hafta yeni State of Play ile karşımıza çıkacağını sürpriz bir açıklama ile duyurdu. Son olarak Haziran ayı içerisindeki yayının ardından beklentiler yüksek tabii ki. Peki Japon teknoloji devi bu defa bizlere neler gösterecek? Açıklamanın detayları haberimizde


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 İç Tasarımı için Değişikliğe Gidilmiş


Bir süre önce çıkan söylentiler ile aslında bu ay içerisinde bir yayının gerçekleştirileceği iddia edilmişti. Japon teknoloji devi de yaptığı açıklama ile durumu resmiyete kavuşturmuş oldu. Bu da bizler için elbette başka bir heyecan dalgasının oluşmasına da yol açtı.

Yeni State of Play Yayını Yarın Gerçekleşecek

Bu hafta başlayacak Tokyo Game Show 2022 fuarı öncesinde, sıradaki State of Play yayınının 14 Eylül 2022 Çarşamba günü yani yarın TSİ 01:00 sıralarında düzenleneceği belirtildi. Sunum sırasında şirketin bazı Japon ortaklarının geliştirmekte olduğu oyunlar hakkındaki son gelişmeleri öğrenecek olmamızın yanı sıra, dünya genelindeki geliştiricilerin de birtakım sürprizlere imza atacağı da söylenmiş.

PlayStation 4, PlayStation 5 ve PlayStation VR2 için satışa sunulacak olan on kadar oyun ile oynanış gösterimlerinin de yapılacağı ve PlayStation Twitch ve Youtube kanalları üzerinden izleyebileceğiniz yeni State of Play, aşağı yukarı yirmi dakika kadar süreceği söylenmiş.

Şu an için hangi oyunları göreceğimize dair bir detay bulunmuyor olsa da, beklentiler elbette God of War Ragnarok, Horizon: Call of the Mountain, Marvel’s Spider-Man 2 ve Resident Evil 4 oyunları için oynanışlar görebilmek. Ayrıca, her ne kadar şimdilik uzak bir ihtimal olsa da sürpriz bir Silent Hill 2 Remake ve Metal Gear Solid: Twin Snakes Remake duyurusu da beklentilerimizin arasında yer alıyor. Malum, ortaya çıkan sızıntılar ve söylentiler ile her iki oyunun da geliştirilme aşamasında olduğunu öğrenmiştik. Bakalım yeni State of Play sırasında bunlara ilişkin sürpriz gelişmeler yaşanacak mı? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version