Yeni Star Wars Jedi Oyunu İçin Çalışmalar Başlamış Olabilir

Işın kılıcını eline al, Cal ağabey :)

Star Wars Jedi: Survivor sonrasında, yeni Star Wars Jedi oyunu için geliştirilme aşamasına geçilmiş gibi görünüyor. En azından verilen iş ilanı buna işaret. Diğer bir deyişle, Cal Kestis ile bir kez daha maceraya çıkmaya hazırlanabiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: A Plague Tale 3 Geliştirilme Aşamasında Olabilir


2019 yılında çıkan ve sadece tek oyunculu olan Star Wars Jedi: Fallen Order sonrasında, bu yıl devam oyunu Jedi: Survivor ile Cal Kestis ağabeyimizin macerası devam etmişti. Her ne kadar performans ve teknik anlamda epey sorunlu bir başlangıç yapılmış olsa da, sonradan bir toparlanma görmüştük. Şimdi ise üçüncü bir oyunun geleceği konuşuluyor.

Yeni Star Wars Jedi Oyunu İçin Düğmeye Basıldı Mı?

Tech4gamers sitesi tarafından yakalanan bir detaya göre Respawn Entertainment, yeni iş ilanları verdi ve içlerinde Star Wars Jedi ekibi için de açık pozisyonlar bulunuyor. Bu da haliyle akıllara doğrudan üçüncü bir oyunu getiriyor. Zaten ikinci oyunun çıkışından önce yönetmen Stig Asmussen hikayeyi bir üçleme olarak gördüğünü dile getirmişti.

Star Wars Jedi Survivor, Oyuncuları Sevindirecek!

Açık pozisyonlardan bir tanesinin Kıdemli Görsel Efekt Sanatçısı olduğunu ve Unreal Engine 5 deneyiminin arandığını söyleyelim. Diğer bir deyişle, Unreal Engine 4 motoru geride bırakılacak ve ilginç bir şekilde Frostbite 3.0 yine tercih edilmeyecek. Bildiğiniz gibi Marvel’s Iron Man de Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Ayrıca bu pozisyon için aday olacak geliştiricilerin uzaktan çalışmaları da mümkün olacakmış.

Bir diğer pozisyon yakın dövüş sistemleri için Kıdemli Dövüş Tasarımcısı iken, sonuncusu ise Baş Oyun Yazarı. Bu pozisyon için de kısaca ‘eğlenceli, üçüncü kişi aksiyon-macera ortamı’ denmiş.

Şimdilik elbette Electronic Arts ve Respawn Entertainment çıkıp da “Evet, üçüncü bir Star Wars Jedi geliştiriyoruz!” demiyor. Haliyle resmi duyuru için birazcık beklememiz gerekebilir. Bu sene gelir mi bilinmez, ama gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version