Yeni STALKER 2 Fragmanını Kaçırmayın

Tek tabanca S.T.A.L.K.E.R....

Yeni STALKER 2 Fragmanını Kaçırmayın

Hem geliştirici hem de yayıncı konumundaki GSC Game World, yeni STALKER 2 fragmanını yayına verdi. Uzun zamandır yeni bir fragman görmüyorduk ve yine etkileyici bir sunum ile geri dönüldü.


İlginizi Çekebilir: Yeni Assassin’s Creed Jade Fragmanı Yayınlandı


Hikayeye göre 2006 yılında Çornobil Yasak Bölgesi’nde yaşanan ikinci büyük patlama sonrasında yaratıklar, ölümcül anormallikler ve birbiriyle savaşan topluluklar bağlamında Bölge, hayatta kalmanın iyiden iyiye zorlaştığı bir yer haline geliyor. Ne var ki buna rağmen değerinden bir şey kaybetmemiş olan eserler, hem zengin olma hayali kuran hem de şehrin merkezindeki gerçeği keşfetmek isteyen S.T.A.L.K.E.R. adı verilen bireylerin aklını çeliyor. Eski yerlerin yanı sıra yeni yerler de göreceğimiz senaryonun akışı boyunca, seçimler yapacağız ve bu seçimler hem kısa vadeli hem de küresel sonuçlara etki edecek.

GSC Game World Yeni STALKER 2 Fragmanını Yayınladı

Yakın bir zaman önce 2024 yılına kaldığını öğrendiğimiz oyun için, uzun zamandan sonra GamesCom 2023 fuarında yeni bir fragman daha yayınlandı. Bolts & Bullets adı altındaki fragmanda, ziyaret edeceğimiz mekanları, kullanacağımız silahları, karşılaşacağımız dostları ve düşmanları ve anormallikleri görebiliyoruz. Fragmanın sonunda ise STALKER 2: Heart of Chornobyl oyununun 2024 yılının ilk çeyreğinde çıkacağı da belirtiliyor.

Bir buçuk dakika uzunluğundaki aksiyon dolu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz. PC ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyunun ilk günden Game Pass kütüphanesine ekleneceğini bir kez daha hatırlatmadan geçmeyelim.

Exit mobile version