Yeni Splinter Cell ve Prince of Persia Oyunu Yakında Duyurulabilir!

Biraz geç mi kalındı ne?

Splinter Cell ve Prince of Persia

Sızıntılara göre, PlayStation 5‘in tanıtım sunumunda yeni nesil Splinter Cell ve Prince of Persia oyunlarını görebiliriz. The Game Awards 2019’da Microsoft bir sonraki Xbox’ını tanıttı ve yeni konsolun adını duyurdu. Sony ise PS5 ile ilgili ayrıntıları yavaş yavaş bizlerle paylaşmaya devam ediyor.

Splinter Cell ve PoP iddiaları ne kadar doğru? Yeni nesil konsollarda Splinter Cell ve PoP oyunlarını görebilecek miyiz? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Prince of Persia 6 Geliştiriliyor Olabilir!


Yeni Splinter Cell ve Prince of Persia Oyunu Sızdırıldı

PlayStation 5’in tanıtım sunumunda yeni nesil Splinter Cell ve Prince of Persia oyunlarını görebiliriz. Paylaşılan detaylar göre Ubisoft, Sırbistan’da kapalı kapılar ardında bir konferans gerçekleştirdi ve bu konferans kapsamında yeni nesil Splinter Cell ve PoP oyunlarının 50 saniyelik tanıtım fragmanlarını katılan katılımcılara sundu.

Şirketin bu iki oyunun paylaşılan fragmanlarını gerçekleştirilecek olan PlayStation 5 etkinliğinde oyunculara göstereceği iddia ediliyor. Tamamen yenilenmiş grafik motoru ile geliştirilmekte olan oyunların mevcut nesil konsollara da gelip gelmeyeceği henüz netlik kazanmış değil. Ubisoft söz konusu sızıntı hakkında herhangi bir yalanlama açıklaması da paylaşmadı.

Konu hakkında daha fazla detay paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden aktarıyor olacağız. Peki PlayStation 5 etkinliği ne zaman gerçekleştirilecek? Merakla beklenen yeni nesil konsol PS5, 4 Haziran’da gerçekleştirilecek sunum ile beraber bizlerin beğenisine sunulacaktı. Sony tarafından alınan ani karar neticesinde maalesef etkinlik ertelendi.

Sony konu hakkında “4 Haziran tarihindeki PlayStation 5 etkinliğini erteleme kararı aldık. Dünya genelindeki oyuncuların PS5 oyunlarını heyecanla beklediğini biliyoruz ancak bugünlerin kutlama zamanı olmadığını düşünüyor ve daha önemli seslerin duyulması için geride duruyoruz.” açıklamasında bulundu. Henüz yeni tarih bilgisi paylaşılmış değil.

Hemen hemen herkesin bildiği üzere ABD özelinde oldukça önemli şeyler yaşanmakta ve bu şartlar altında Sony etkinliği gerçekleştirmenin pek uygun olmadığı düşüncesinde. PS5 oyunlarını görmek için biraz daha beklememiz gerekecek gibi duruyor sevgili Turuncu Levye takipçileri.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version