Yeni Splinter Cell Oyunu Geliştiriliyor Olabilir

Hemen hemen her sene çıkan söylentiye bir yenisi eklendi.

Geleneksel olarak her sene yeni Splinter Cell oyunu söylentisi duyuyoruz. Bu seneyi bir yeni söylenti duymadan kapatmaya hazırlanıyorduk ki, korkulan olmadı. Ancak bu defa durum farklı gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Açık Dünya Star Wars Oyununu Duyurdu!


Oyun dünyasının önemli karakterlerinden olan Sam Fisher, bir süredir farklı oyunlara konuk olsa da kendisini henüz yeni bir Splinter Cell ile geri dönüş yapışına tanık olamadık. Aradan yedi yıllık bir süreç geçti ve Ubisoft beklediğimiz müjdeyi vermedi. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz sene Amazon üzerinde yaşanan bir sızıntı, yeni Splinter Cell oyununun aynı yıl içerisin satışa sunulacağına işaret ediyordu ama E3 2019 fuarındaki Ubisoft sunumunda bu konuya hiçbir şekilde değinilmemişti. Haliyle Fransız yayıncının yeni oyun planı hakkında net bir şey bilinmiyor ama Splinter Cell serisinin sayfasının kapatılmadığını biliyoruz.

Son olarak Sam Fisher karakterinin İtalyan seslendirmeni Luca Ward ile yapılan röportaj sırasında, bu yıl yeni bir oyun ile karşılaşacağımız iddia edilmişti.

Yeni Splinter Cell Oyunu Söylentisi

Yeni Splinter Cell Oyunu Geliştiriliyor Söylentisi

Yakın bir zaman önce VGC (Video Games Chronicles) tarafından birden fazla kaynak kapsamında bir rapor hazırlandı. Bahsi geçen raporun detaylarına bakılırsa, Fransız yayıncının yeni Splinter Cell oyunu için kolları sıvamış durumda gibi görünüyor.

Bu defa farklı olarak Ubisoft Montreal dışındaki bir stüdyo tarafından geliştirilecek olsa da, aşina olunan yapıda olacağı söyleniyor. Bununla birlikte, Montreal stüdyosunun konumuna ek olarak başka hangi stüdyoların projeye dahil olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Geliştirilme aşamasının erken safhalarında olduğu söylenen oyunun önümüzdeki yıl içerisinde duyurulma ihtimalinin de düşük olduğu söyleniyor.

Bildiğiniz gibi Ubisoft, bir süre önce seriyi mobil ve sanal gerçeklik cihazları üzerinden diriltmeye çalışmış ama ne yazık ki mutlu sona ulaşamamıştı. Bakalım bu yeni söylenti öncelikle bizi, sonrasında da Fransız yayıncıyı mutlu sona ulaştıracak mı? Her zaman olduğu gibi gelişmeleri takipte olacak ve yeni detayları sizlere aktaracağız.

Peki siz bu yeni söylenti hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu defa doğru çıkar mı? Splinter Cell serisini özlediniz mi? Düşüncelerinizi bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version