Beklenen Yeni Spider-Man 2 Güncellemesi Yayınlandı

Bakalım neler var?

Uzun zamandır beklediğimiz yeni Spider-Man 2 güncellemesi yayınlandı. 1.002.000 versiyonlu güncelleme, New Game+ ve daha pek çok yeniliği oyunculara sunuyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Stardew Valley 1.6 Güncellemesi Geliyor


Yeni Spider-Man 2 Güncellemesi: New Game+ ve Dahası

Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games, Spider-Man 2 oyununun New Game+ özelliğini Ekim ayı içerisinde teyit etmişti. Daha önceden yayınlanması planlanmış olsa da, oyunun kalitesine uygun olup olmadığından emin olmak için daha fazla testin yapılmasının gerektiğini belirtilmişti. Beklenen gün de sonunda geldi.

Spider-Man 2 PC Sürümü Torrent Sitesine Düştü

1.002.000 versiyonlu güncelleme ile New Game+ özelliği Spider-Man 2 oyuncularına sunuldu. Bu özellikle, herhangi bir zorluk seviyesi ile bağlantılı olmaksızın, Ultimate Levels ile temel oyundaki karakter seviyemizin ötesine geçebiliyoruz. Bunun yanı sıra, Ultimate Level ilerleyişi sayesinde yeni ortak yaşar (symbiote) kıyafet stillerinin kilidini açabiliyor. Ayrıca ekipmanlarımızı Golden görünümler ile geliştirebiliyor, paylaşımlı Suit Tech hanesi ile bütün takviyelerin kilidini açabilmek de mümkün oluyor. Oyunu New Game+ ile bitirmemiz durumunda açılacak olan yeni bir kupa da eklenmiş durumda.

New Game+ dışında, yeni Audio Descriptions (Sesli Betimleme), Screen Reader (Ekran Okuyucu), çatışma sırasında istenmeyen durumlara yol açmaması için dokunmatik yüzeyi kapatabilme, hareket algılayıcı ile nişan alabilme dahil yeni erişilebilirlik seçenekleri ve belirli bir görevi yeniden oynayabilmek, günün zamanını ayarlayabilmek ve fotoğraf modu için aksiyon figürü modu ve çıkartmalar dahil ek özellikler de biz oyuncuları bekliyor.

Son olarak, oyunun geneli ve erişilebilirlik seçenekleri için iyileştirmeler ve hata çözümlemeleri de 1.002.000 versiyonlu güncelleme ile oyuna uygulanıyor.

Exit mobile version