Yeni Soulslike Deathbound Oyunu Duyuruldu

Soulslike türü genişliyor...

Yeni Soulslike Deathbound Oyunu Duyuruldu

FromSoftware, Souls serisi ile bir Soulslike türü oluşturdu ve zaman içerisinde Mortal Shell, Thymesia ve Steelrising dahil pek çok örneğini görmüştük. Şimdi bunlara bir yenisi daha ekleniyor. Yeni Soulslike Deathbound oyunu duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: Armored Core 6: Fires of the Rubicon Fiyatına Zam Geldi!


PC (Steam) için 2024 yılında çıkması beklenen Deathbound, Trialforge Studio tarafından geliştiriliyor. Yayıncılığı Tate Multimedia tarafından yapılacak olan Soulslike aksiyon-rol yapma oyununda, teknolojik geçmişi olan bir ortaçağ dünyasında zorlu bir mücadele bizleri bekleyecek.

Yeni Soulslike Deathbound Nasıl Bir Oyun Olacak?

Fanatiklik seviyesine varmış olan inanç ile anormal bilimin karşı karşıya geldiği Deathbound, bizi ebedi yaşamın amaçlandığı bir deneyin sonucu olan karakterin rolüne büründürecek. Kilisenin gözünde günah ve dalaletin ikonu iken, diğerlerinin gözünde ise insafsız deneylerin sonucuyuz. Ne iyinin ne de kötünün olduğu, sadece haklı sebeplerin olduğu bir dünya bizi bekleyecek.

Zieminal adı verilen dünyada, zorlu düşmanlar ile karşılaşacağız ve hayatta kalabilmek için farklı stratejiler uygulamamız gerekecek. Bu noktada, bağlama sistemi ile ölmüş olan savaşçıların yeteneklerini, anılarını ve klimliklerini içimize çekebilecek ve egemen bir grup oluşturabileceğiz. Buna ek olarak, kişiliklerini ve çatışma stillerini birleştirerek yeteneklerini kullanabilmek için aralarında kesintisiz bir geçiş yapabilmemiz de mümkün olacak. Her bir üyenin yaşamdaki yakınlığı, ölümdeki sinerjiye etki edecek.

Duyuruya özel olarak yayınlanmış olan fragmana ve sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version