Yeni Sly Cooper ve inFamous Hakkında Açıklama

Her iki serinin de kapısı kapatılmış değil...

Sucher Punch tarafından yeni Sly Cooper ve inFamous oyunları hakkında beklenen açıklama geldi. Görünüşe göre bir umut ışığı var, ama bunun için epey beklememiz gerekecek. Ne var ki kapı kapatılmış değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima 2 Çok Oyunculu Destekli Olabilir


Geçmişinde inFamous ve Sly Cooper gibi kaliteli markalar bulunan Sucker Punch, son olarak 2020 yılında Ghost of Tsushima ile karşımıza çıkmıştı. Oldukça büyük bir beğeni toplayan, incelemelerden yüksek puanlar alan ve sayısız ödülün de sahibi olan bu oyunun sonrasında, elbette stüdyosunun sıradaki eserinin ne olacağı merak ediliyor.

xbREA564JuVeYv94qjt29S-1200-80

Yeni Sly Cooper ve inFamous Oyunu Geliştirilecek Mi?

Mart ayı içerisinde verilen iş ilanlarının da etkisi ile ortaya çıkan söylentiler ile inFamous ve Sly Cooper serileri için devam oyunlarının geliştirilmekte olduğuna dair çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Her ne kadar o zamanda resmi bir teyit veya yalanlama olmamışsa da bu gelişme, elbette büyük heyecan yarattığını söyleyebiliriz.

İşte bu söylentilere en nihayetinde Amerika menşeli stüdyodan bir açıklama geldi. Ancak beklediğimiz türden bir açıklama olduğunu söyleyemeyiz. En azından bir süre için. Resmi sayfa üzerinden söylenenlere göre, Sucker Punch halihazırdaki projeye odaklanmış durumda ve inFamous ve Sly Cooper serilerine şu an için bir geri dönüş planları da yokmuş. Diğer hiçbir stüdyo da bu markalara ilişkin oyunlar üzerinde de çalışmıyormuş. Bahsi geçen serilerdeki karakterlerin kendileri için çok özel olduğunu da sözlerine ekleyen stüdyo, gelecekte olası bir geri dönüş için kapıyı kapatmadıklarını söylüyor. Diğer bir deyişle, sıradaki proje sonrasında müjdeli haberler alabiliriz.

Son olarak, yakın bir zaman önce verilen iş ilanları ile Ghost of Tsushima’nın devamı üzerinde çalışıldığı neredeyse kesinleşti denebilir. Hatırlatma yapmak gerekirse, Kıdemli Dövüş Tasarımcısı ve Teknik Dövüş Tasarımcısı pozisyonları için oyunu oynamış ve temel oynanış sistemlerini kavramış geliştiricilerin arandığı haberi ile karşılaşmıştık. Bunlara ek olarak, Karşılaşma Tasarımcısı, Yapay Sistemleri Tasarımcısı ve ‘zorlayıcı çatışma karşılaşmaları ve kooperatif mekanikleri güzel ortamlar ve ilgi çekici hikayeler ile bir araya getirecek görevler yaratmak’ açıklaması ile Kıdemli Çok Oyunculu Görev Tasarımcısı pozisyonu için de uygun adaylar aranıyor.

Exit mobile version