Yeni Skate Oyunu Detayları Ortaya Çıkıyor

Ücretsiz olmasının yanı sıra, çapraz platform desteği de olacakmış...

Yeni Skate Oyunu Detayları Ortaya Çıkıyor

Electronic Arts ve Full Circle tarafından yeni Skate oyunu detayları gün yüzüne çıkartıldı. Ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulacak olan oyun, bir Skate 4 değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Skate için Kapalı Beta Kayıtları Başladı


Geçtiğimiz günlerde yayınlanan video ile 2020 yılının Haziran ayı içerisinde duyurulmuş olan skate. için yeni görüntüler paylaşılmıştı. Geliştirilme safhasının erken hem de ileri aşamalarından alınan görüntüler ile mekanikler ve animasyonlar gözler önüne serilmişti. Şimdilik çıkış tarihi belli olmayan için kapalı beta test kayıtları açılmış iken, bugün yeni bir video ile oyun hakkında daha fazla detay gün yüzüne çıktı.

Yeni Skate Oyunu Detayları Heyecan Verici Görünüyor

Full Circle genel müdürü Dan McCullo, stüdyo olarak oyuncuların mümkün olabildiğince iyi bir deneyim yaşayabilmelerini ve istedikleri platformlarda benimsedikleri şekilde oynamalarını istediklerini söylüyor. Bu nedenle de oyunun ücretsiz olmasının yanı sıra hem eski nesil hem de mevcut nesil konsollar ve PC arasında tam çapraz platform ve aşama kaydetme destekleyeceği resmi olarak onaylandı. Aynı durum mobil cihazlar için de düşünülüyormuş, ama şimdilik oldukça erken olduğu söyleniyor.

McCullo sonrasında sözü devralan Yaratıcı Yönetmen Cuz Parry, oyunun Skate 4 olarak görülmemesi gerektiğini önemli arz ediyor. Bu oyun ne bir sil baştan yapım, ne yenilenmiş sürüm, ne de yeniden yapım değilmiş. Bununla birlikte bir Skate 4 de görmeyecekmişiz. Haliyle bunu takip eden beş ve sonrası da olmayacak.

Videonun devamında skate. oyununun sürekli olarak destekleneceğini belirten ürün yönetimi başkanı Isabelle Mocquard, vizyonlarının oynayıp da bitireceğimizden ziyade düzenli olarak geri dönüp de yeni şeyler keşfedeceğimiz bir oyun olduğunu söylüyor. Diğer bir deyişle, sezonluk olarak yeni oynanış elementleri, rötuşlar, yeni içerikler ve etkinlikler planlanıyormuş.

Mocquard’ın yorumuna ekleme yapan genel müdür Dan McCullo, herhangi bir oyun içi ödeme sisteminin de olmayacağını müjdeledi. Yani harita üzerinde para ödeyerek açacağınız bölgeler, ücretli ganimet sandıkları veya oynanışa etki edecek ücretli avantaj paketi olmayacakmış. Zaten ekibin bu noktada, para harcamanın tamamıyla seçeneğe bağlı olduğu ve büyük ölçüde kozmetik ve yararlı eşyaların alınabildiği Apex Legends ve diğer ücretiz popüler oyunlardan esinlendiklerini de sözlerine ekliyor.

Exit mobile version