Yeni Skate için Kapalı Beta Kayıtları Başladı

Oyunun çıkışına daha çok olsa da, EA şimdiden kolları sıvadı...

Yeni Skate için Kapalı Beta Kayıtları Başladı

Electronic Arts tarafından yapılan duyuru ile yeni Skate için kapalı beta kayıtları çağrısında bulunuldu. Eğer oyunu çıkışından önce denemeyi isterseniz, şimdiden kaydınız yaptırmayı unutmayın. Ayrıca bir de gösterim videosu yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: EA Oyunlarının Çıkış Tarihleri Sızdırıldı


2013 yılında kapanan EA Black Box tarafından geliştirilmiş olan Skate serisinin ilk oyunu, 2007 yılında PlayStation 3, Xbox 360 ve mobil cihazları için satışa sunulmuştu. Devam oyunları olan Skate 2 ve Skate 3 de 2009 ve 2010 yıllarında oyuncular ile buluşturulmuştu.

Her ne kadar seri oyunları genel olarak büyük beğeni toplamış ve bilhassa üçüncü oyunun popülerliği 2014 yılı içerisinde Youtube videolarının da etkisiyle bir hayli artmış olsa da, Electronic Arts uzun zamandır serinin yeni oyununun duyurusu ile karşımıza çıkmamıştı. 2020 yılının Haziran ayında ise beklenen müjdeli haber gelmiş ve yeni Skate için planların yapıldığı açıklanmıştı. Aradan geçen zaman zarfında da oynanış görüntüleri sızıntıları yaşanan ve sadece ‘skate.’ olarak anılan oyununun önümüzdeki ay içerisinde tanıtılması bekleniyor. Bugün ise bir diğer müjdeli haber geldi ve hem yeni görüntüleri yayınlandı hem de kapalı beta için kayıtların açıldı duyuruldu.

Yaklaşık bir buçuk dakika uzunluğundaki video, geliştirilme sürecinin bir hayli erken safhasından alınmış olan görüntüler ile başlıyor. Kaplamaların olmadığı bir dünyada mekanik gösterimi ile animasyonları görebiliyoruz. İlerleyen safhada ise daha fazla cilalanmış olan aşamadan alınan görüntülere geçiş yapılıyor. Aslına bakarsanız daha önceden Electronic Arts gibi büyük bir yayıncıdan bu tarz sunuma sahip videoyu pek görmemiştik. Yani bunun ilginç bir durum olduğunu söyleyebiliriz.

Genel olarak kaykaya biniş ile parkur gösterimi sekanslarının harmanlanarak servis edildiği videoda, sallanma, tırmanma ve duvarda yürüme gibi sahneler de yer alıyor.

Yeni Skate için Kapalı Beta Kayıtları Açıldı

Yayınlanan resmi videoya ek olarak, Electronic Arts kapalı beta testi için kayıtların açıldığını da duyurdu. Ancak oyunun daha erken safhada olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, testin başlama tarihi için epey beklememiz gerekeceğine şüphe yok. Eğer katılımda bulunmak isterseniz, buradan kaydınızı yaptırabilmeniz mümkün oluyor. Açıklama kısmında ise, oyunun erken safhadaki bir versiyonunu oynayıp da geri bildirimde bulunma fırsatı yakalayacağımızdan bahsedilmiş. Ayrıca kapalı beta testi olmasından dolayı da kayıt almaya, video veya ekran görüntüsü paylaşmaya ve canlı yayında oynamaya yasak getirilmiş.

Exit mobile version