Yeni Silent Hill Fragmanları Çok Yakında Yayınlanacakmış

Sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Yeni Silent Hill Fragmanları Çok Yakında Yayınlanacakmış

AestheticGamer tarafından ortaya atılan iddia doğru ise, yeni Silent Hill fragmanları çok yakın bir zamanda yayınlanacakmış. Bu da demek oluyor ki, Ekim ayında duyurulmuş olan oyunlar hakkında yeni bilgiler öğrenebileceğiz. Belki de en azından Silent Hill 2 Remake için çıkış tarihi verilecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Silent Hill 2 ve Final Fantasy Oyunları Xbox Konsollarına Gelecek Mi?


2019 yılından bu yana duyduğumuz sayısız iddia, sızıntı ve söylentinin ardından, Konami tarafından gerçekleştirilen canlı yayın ile dört yeni Silent Hill oyunu ve bir yeni Silent Hill filmi duyurulmuştu. Serinin 2012 yılından bu yana sessiz olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, üzerimize Silent Hill yağacak olması elbette tarifi olmaz bir mutluluk. Ne var ki uzun zamandır bu oyunlar hakkında yeni bir açıklama yapılmış değil.

Bilhassa PlayStation Showcase 2023 sunumundan beklentimiz yüksek olsa da, bir nevi hayal kırıklığı olmuştu. Ancak görünüşe göre umutlarımızı hızla yeşertebiliriz.

Yeni Silent Hill Fragmanları Ne Zaman Yayınlanacak?

Yakın bir zaman önce Reddit sitesindeki GameLeaksAndRumors isimli başlığın altında yapılan yeni bir paylaşıma bakılırsa AestheticGamer, geliştirilme aşamasındaki Silent Hill 2 Remake, Silent Hill: Townfall ve Silent Hill: Ascension oyunları ile ilgili yeni fragmanlar göreceğimiz zaman hiç de uzakta olmadığını söylüyor. Öyle ki Summer Game Fest 2023 öncesinde, hatta bu ayın sonuna kadar görebilmemizin de mümkün olduğunu sözlerine eklemiş.

Paylaşımda ayrıca yeniden yapım Silent Hill 2 oyununun sanat yönetiminin muazzam olduğundan, Townfall oyununun hayli ilginç ve Ascension oyununun da görsel açıdan harika göründüğünden bahsedilmiş. Bir süredir haberdar olduğumuz The Short Message / Sakura için de geliştirilme aşamasında olup olmadığını bilmediğini söylemiş.

Silent Hill 2 Remake Hakkında

Silent Hill 2, James Sunderland isimli bir karakterin başından geçenleri anlatıyor. Eşi Mary’yi ölümcül bir hastalıktan kaybeden James, üç yıl sonra ondan bir mektup alıyor. Mektupta, Silent Hill kasabasındaki özel yerlerinde beklediği yazılıdır. Bu olanlara bir anlam veremeyen James, soluğu kasabada alıyor ve o meşhur sis tabakasının altında yatan sırları araştırmaya başlıyor.

Silent Hill: Townfall Hakkında

Konami ile Annapurna Interactive işbirliğinde No Code studio tarafından geliştirilmekte olan Silent Hill: Townfall, Yaratıcı Yönetmen Jon McKellan tarafından belirtilene göre markanın özüne sadık kalınsa da farklı bir yapı ile karşımıza çıkacak.

Silent Hill: Ascension Hakkında

İlginç bir deneyim sunacağı söylenen projede, izleyiciler hikayeye müdahale ederek finalini değiştirebilecekler. Hatta bazı sahnelerin parçası bile olabilecekler. Anlayacağınız üzere devasa çapta sosyal bir deneyim ile karşı karşıyayız. Herhangi bir sıfırlama tuşunun olmadığını ve verilecek olan kararların hikayede ölüme sebebiyet verebileceğini söylüyor.

Exit mobile version