Yeni Serious Sam Oyunu Geliyor!

Duyurulması ile satışa sunulması bir olacak neredeyse!

Yeni Serious Sam Oyunu Geliyor!

Bu ay yeni Serious Sam oyunu satışa sunulacak. Evet, biraz hızlı çekim olacak gibi ama Devolver Digital bize küçük bir sürpriz yapacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hideo Kojima İki Yeni Oyun Projesi Üzerinde Çalışıyor!


Croteam tarafından geliştirilen ve 2009 yılı itibarıyla artık Devolver Digital tarafından yayınlanmaya başlanan Serious Sam serisi, PC için 2001 yılında satışa sunulan Serious Sam The First Encounter ile karşımıza çıkmıştı.

Esasen Hırvat stüdyonun geliştirdiği oyun motorunun bir gösterimi olarak ‘The First Encounter’ adı altında sunulmuş olsa da, dikkatleri üzerine çekmesi ile büyük bir beğeni toplamıştı. Haliyle yeni bir serinin başlangıcına tanıklık etmiştik.

Seriye adını veren Sam “Serious” Stone karakterini yönettiğimiz oyunlarda, Mental adı verilen dünya dışı bir varlığın zaman içerisinde insanlığı yok etme çabalarının sonucunda verilen mücadeleye tanık olmuştuk. Üzerimize akın eden yaratıklara karşı çok çeşitli silahları kullanarak aksiyonu dibine vurarak keyifli zamanlar geçiriyorduk.

Devolver Digital’den Yeni Serious Sam Oyunu Müjdesi

Son olarak 2020 yılının Eylül ayı içerisinde PC (Steam) ve bu yıl da PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuş olan Serious Sam 4: Badass Planet sonrasında, bu yıl yeni bir oyun daha bizlerle olacak.

Esasen geçtiğimiz haftalarda herhangi bir bilgi verilmeksizin paylaşılan tanıtım videosunun ardından, bugün yeni gelişme daha yaşandı. Yayıncı konumundaki Devolver Digital, Twitter ve Youtube üzerinden yaptığı yeni paylaşımlar ile önümüzdeki hafta içerisinde yeni bir Serious Sam’in resmi olarak tanıtılacağını müjdeledi. Dahası ise tanıtılacağı söylenen yeni oyunun, bu ayın sonlarına doğru satışa sunulacağı da belirtildi.

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz A Seriously Cold başlıklı tanıtım videosunda, karlı birkaç farklı ortam görüyoruz. Finalde ise oyunun önce normal ve sonrasında da buz tutan logosunu görüyoruz.

Devolver Digital tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, önümüzdeki hafta içerisinde tanıtılacak olan ya yeni bir yan ya da Serious Sam 4: Badass Planet için bir hikaye genişlemesi olacakmış gibi görünüyor. Elbette bu bir tahminden ibaret, ama tanıtımından çok kısa bir süre sonra satışa sunulacak olmasını göz önünde bulundurursak, yeni bir ana oyunun satışa sunulmayacak olması kuvvetle muhtemel. Gerçi duyurulması ile satışa sunulması bir olan ana oyunlar da görmüştük. Mesela Electronic Arts tarafından yayınlanan Unravel 2 gibi. İşin aslını öğrenmek için önümüzde çok fazla bir zaman yok. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version