Yeni Series 9 Xbox Kolu Tanıtıldı

Microsoft'tan güzel bir tercih...

Amerika menşeli şirket, yaptığı duyuru ile yeni Series 9 Xbox kolu tanıtımını yaptı. Farkı ise geri dönüştürülebilir parçalar ile üretilmiş olması. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Nisan 2023 Oyunları Listelendi


Microsoft, satışa sunduğu her yeni konsolu için farklı kontrol kolu seçenekleri sunuyor. Bunların büyük bir kısmı düz renkli olur iken, arada yeni birinci parti oyununun çıkışı öncesinde özel olarak üretilmiş temalıları da görüyoruz. Şimdi ise karşımızda, oldukça farklı bir ürün var.

Remix-Hero-65b07e1f66473b25e3ea

Yeni Series 9 Xbox Kolu Geliyor

Xbox Wireless Controller – Remix Special Edition adı altında tanıtılan yeni kontrol kolu, dışarıdan bakıldığında iki farklı yeşil renk tonuna sahip başka bir düz renkli kol olarak görülebilir. Ancak esas olay üretiminde yatıyor. Öyle ki, Microsoft tarafından verilen bilgiye göre, karşımızda geri dönüştürülebilir parçalar ile üretilmiş bir kol var.

Ekip, kontrol kolunun üretiminde eski Xbox One kontrol kollarının üretiminden arta kalan parçaların yanı sıra arabalardan alınmış far kapakları, damacanalar ve diskler gibi geri dönüştürülebilir parçalar kullandıklarını söylüyorlar. Hal böyle olunca, bu parçalardan kaynaklanan farklı izlerin ve dokuların bulunduğu farklı bir görünümü olmuş.

Son olarak, Xbox Wireless Controller – Remix Special Edition kutusundan yeniden şarj edilebilir batarya paketi ve USB-C kablosu ile geliyor. Böyle olunca da fiyat etiketi 84.99 dolar olarak belirlenmiş. Bakalım bu ürün ülkemize gelecek mi, gelecekse de ne kadara satılacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version