Yeni Saints Row Oyunu Gamescom 2021’de Tanıtılacak!

Rebooting...

Yeni Saints Row Oyunu

Yeni Saints Row oyunu onaylandı. Gelen ilk bilgilere göre yeni oyunumuz bir devam yapımı olmayacak. Seri yeniden yapım olarak bizlerin beğenisine sunulacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: QuakeCon 2021 Duyurular!


Yeni Saints Row Oyunu Geliyor

Yeni Saints Row oyununun önümüzdeki hafta Gamescom 2021’in açılış gecesinde boy göstereceği paylaşılan kısa bir tanıtım videosuyla duyuruldu. The Game Awards ve Gamescom Açılış Gecesi’nin sunucusu Geoff Keighley, Twitter üzerinden “bu yıl duyurularımızla ‘Bossing’ yapacağız” dedi.

Gösteriden bahsetmişken, Gamescom 2021 25 Ağustos Çarşamba günü 11:00 PT/2pm ET/7pm BST’de canlı olarak birçok kanal üzerinden izlenebilecek. Saints Row’un resmi sitesi de güncellendi. Siteye buradan ulaşabilir ve resmi duyuru fragmanı paylaşılana kadar sitede yer alan grafitinin değişimine sizler de tanık olabilirsiniz.

En son 2013 yılında Saints Row 4 ile karşımıza çıkan Deep Silver Volition, (Saints Row 3 Remastered’ı saymazsak) 8 yılın ardından yeni oyunlarını duyurmaya hazırlanıyor. Row oyunu 2019’da “geliştirilme aşamasındaydı” ve Koch Media, oyunun resmi duyurusunun 2020’de gerçekleşeceğini söylemişti. Pandemiden dolayı bu duyurunun geciktiği düşünülüyor.

Saints Row: The Third Remastered Hakkında: Saints Row: The Third Remastered, sana gücünün zirvesine ulaşmış Azizlerin kontrolünü ve bu yaşamı tüm ayrıntılarıyla deneyimleme şansı veriyor. Şehir senin. Kuralları sen belirleyeceksin. Gelişmiş grafiklerle yenilenen gerçek günah şehri Steelport bir seks, uyuşturucu ve silah batağı olarak hiç bu kadar iyi görünmemişti.

Third Street Azizleri, Stilwater’ı ele geçirdikten yıllar sonra bir sokak çetesi olmaktan çıkıp kurumsal bir marka haline geldi. Kendi Saints spor ayakkabıları, Saints enerji içecekleri ve Johnny Gat sallabaş oyuncakları var ve hepsi sana en yakın mağazada satışta. Azizler Stilwater’ın krallarıdır, ancak kazandıkları şöhret gözlerden kaçmadı. Dünyanın her yerinde piyonları bulunan efsanevi bir suç örgütü olan Syndicate, gözlerini Azizlere çevirdi ve saygı görmeyi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Company of Heroes 3 İlk Oynanış Videosu Yayınlandı


Syndicate’e diz çökmeyi reddederek, savaşı bir zamanlar ihtişamlı bir metropol olan, ancak bugünlerde Syndicate hakimiyeti ile boğuşan günah şehri Steelport’a taşıyorsun. Bir tank ile serbest düşüş yap, Meksikalı bir güreş çetesine uydudan güdümlü bir hava saldırısı düzenle ve şimdiye kadar görülmüş en acayip oyun senaryolarında son derece iyi eğitimli bir askeri kuvvet ile tek başına savaş.

Peki siz yeni bir Saints Row oyununa hazır mısınız? Açıkçası ben deneyimlemek için sabırsızlık bekliyor olacağım. Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version