Yeni Saints Row Oyunu 2022’ye Ertelendi!

Geleceğin patronu olmamız için biraz daha beklemek zorunda kalacağız.

Yeni Saints Row Oyunu 2022'ye Ertelendi

Deep Silver ve Volition ortaklığında geliştirilen yeni Saints Row oyunu Şubat 2022’de çıkışını gerçekleştirecekti ancak geliştirici stüdyonun yayımladığı açıklamaya göre oyun 23 Ağustos 2022’ye erteledi. Yeni Saints Row oyunu 2022’ye ertelendi. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2021 Adayları Açıklandı


Yeni Saints Row Oyunu 2022’ye Ertelendi

Yeni Saints Row oyunu 23 Ağustos 2022’ye ertelendi. Resmi sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Volition, Kreatif Direktörü Jim Boone’un erteleme haberini paylaştı. Jim Boone; “Şimdiye kadarki en iyi Saints Row oyununu sizlere sunmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Oyunu Şubat’ta yayınlama kararı alsaydık, belirlediğimiz standartlara uygun olmayacağı düşüncesindeydik. Bu yüzden oyunu  Ağustos ayına ertelemeye karar verdik. Bu süreçte bizlere destek verdiğiniz için teşekkür ederiz.” 

Peki oyun bizlere neler sunuyor? Hikaye, bağlı oldukları örgütlerden ayrılmaya karar verip kendi suç imparatorluklarını kurmak isteyen dört arkadaşı konu alıyor. Geleceğin Patronu olarak oynayacaksın ve yepyeni, canlı ve kurgusal şehir Santo Ileso’da işleri kendi tarzında yaparken eğlenceye doyacaksın. Amerika’nın Güney Batısında bulunan bu şehir, bir Saints Row oyunu için şu ana kadar tasarlanmış en büyük, en çeşitli ve çok yönlü şehirlerden biri.

Her biri Los Panteros, Idols ve Marshall Defense Industries adlı üç suç örgütünün kontrolü altında olan, kendine has dokusu ve sakinleriyle eşsiz bu dokuz bölge ve iki çölün olduğu bu dünya tamamen oyuncular için tasarlandı.

Suç imparatorluğunu kurarken üç arkadaşın da yanında: Neenah, Los Panteros’da bir şoför, Kevin bir DJ ve aynı zamanda Idols üyesi ve Eli da tam bir planlamacı. Dördünüz birden en dipten başlayıp tek başınıza yükselecek, ardından yepyeni Saints’i kuracaksınız. Santo Ileso’nun yeni bölgeleri Saints’in kontrolü altına girdikçe suç dünyasında yeni fırsatlar açılacak ve sen de servetini nasıl elde edebileceğin konusunda kararlar vereceksin.

Envaiçeşit silah ve araç kullanabilir ve tüm bu deneyimi iki oyunculu iş birliği modunda arkadaşlarınla birlikte yaşayabilirsin. Peki siz ertelenme haberi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version