Yeni Redfall Güncellemesi Çok Sayıda İyileştirme Getiriyor

Yaralar sarılmaya devam ediliyor...

Yeni Redfall güncellemesi bu hafta itibarıyla yayınlandı. Düzelme yolunda bir adımın daha atıldığı Game Update 3, yeni bir içeriği de oyunculara sunuyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Suicide Squad: Kill the Justice League Videosu Yayınlandı


2 Mayıs 2023 tarihinde PC ve Xbox Series için çıkan Redfall, bu yılın hayal kırıklığı olmuştu. Ancak bildiğiniz gibi hem Bethesda Softworks hem de Microsoft, Redfall oyununun toparlanması konusunda Arkane Austion stüdyosuna sınırsız destek sunacaklarını açıklamışlardı. Bu bağlamda da geçtiğimiz ay içerisinde yeni güncelleme yayınlanmıştı. Bunun etkisi olarak Steam mağazasındaki son kullanıcı incelemeleri ‘Çoğunlukla Olumsuz’dan ‘Karışık’a dönmüş iken, bütün incelemeler ise halen ‘Çoğunlukla Olumsuz’ olarak görünüyor.

Yeni Redfall Güncellemesi Neler Getiriyor?

Yakın bir zaman önce ise Game Update 3 adı altında yeni Redfall güncellemesi yayınlandı ve kullanıcılar tarafından fazlasıyla talep edilen pek çok değişikliği ve hata çözümlemelerini içeriyor. Mesela Shroud, Angler ve Siphon türündeki düşmanlar artık oyuncular belirli görevleri tamamlayana veya belirli bir seviyeye ulaşana kadar açık dünyada ortaya çıkmayacaklar. Ayrıca Siphon ateşe karşı daha dirençli ve Blood Torrent’ı da daha zorlu olacak.

Redfall Çıkış Fragmanı

Güncellemedeki diğer detaylara bakılır ise Soulless türü düşmanlar yakın mesafede daha fazla hasar verecek olup, Watcher türü düşmanlar da işgalcilere daha çabuk reaksiyon gösterecek. Düşmanların izlediği genel yollar iyileştiriliyor ve insan düşmanlar da size ulaşabilmek için güneşliklere tırmanabilecekler.

Game Update 3 ile Basilisk adıyla yeni bir Unrivaled keskin nişancı tüfeği de oyuna ekleniyor. Açık dünyada ve vampir yuvalarındaki Bellwether konteynerlerinde bulabileceğiniz bu silah, herhangi bir Unrivaled eşya kaynağında da karşınıza çıkabilecek. Şarjördeki ilk mermiyi morötesi (UV) güç ile ateşliyor ve isabet ettirdiğiniz düşmanı taşlaştırıyor. Ne var ki bu, bağışıklık kazanmış veya kısa bir süre önce etkilenmiş olan düşman(lar)a etki etmeyecek.

Son olarak, oyunun Bite Back sürümünün içerisinde bulunan Hero Pass eklentisinin 2024 yılına kaldığı da duyuruldu. Bu eklentiye sahip olan kullanıcılar, yeni yetenekler ve oynanış stilleri sunan iki yeni kahramana erişim sağlayacaklar. Ne var ki Arkane Austin, Hero Pass çalışmalarının halen devam ettiğini ve bahsi geçen yeni kahramanlar ve diğer güncellemeler ile ilgili detayların önümüzdeki yıl içerisinde bizlere sunulacağı söylendi.

Exit mobile version