Yeni Redfall Güncellemesi Yayınlandı

Bakalım çabalar sonuç verecek mi?

Bethesda Softworks ve Arkane Austin tarafından yapılan duyuru ile yeni Redfall güncellemesi yayınlandı. Konsol versiyonu için beklenen performans modunun yanı sıra, pek çok iyileştirme de söz konusu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Red Dead Redemption 60 FPS Güncellemesi Yayınlandı


2 Mayıs 2023 tarihinde PC ve Xbox Series için çıkan Redfall, bu yılın hayal kırıklığı olmuştu. Halihazırda Steam mağazasında hem genel hem de son yayınlanan kullanıcı incelemeleri kapsamında ‘Çoğunlukla Olumsuz’ olarak görünen oyunun Xbox Series tarafında performans modundan yoksun ve PC tarafında ise DENUVO koruması ile çıkmasına ek olarak, teknik ve yapay zeka sorunları, dünyasının tasarımındaki eksiklikler, yağma sisteminin zayıflığı, oyunun kısa sürede kendisini tekrar etmeye başlaması ve evreninin tam anlamıyla oyuncuya aktarılamaması ve daha birçok sorunlar ile hayal kırıklığı yaratmıştı. Ne var ki Bethesda Softworks, her şeyin yoluna koyulabilmesi için çaba sarf edeceğini söylemişti. Yakın bir zaman önce de yeni Redfall güncellemesi yayınlandı.

Redfall için Yeni Fragman Yayınlandı

İkinci güncelleme, uzun zamandır beklenen Xbox Series için performans modunu getiriyor. Yani artık 60 FPS akıcılığında oynamak mümkün olacak. Bunun dışında, gizlice yapılan öldürmeler eklenmesi, yeni vampir yuvalarının oluşması, nişan desteğinin iyileştirilmesi ve ölü bölge ayarı dahil  pek çok yenilik var. Ayrıca kullanıcı arayüzü, eşli çok oyunculu deneyimi, erişilebilirlik ayarları ve dahası için de iyileştirmeler yapılıyor ve pek çok teknik sorun da gideriliyor.

Bakalım bu ikinci güncelleme, Redfall oyununun olması gereken noktaya gelişi yolunda büyük bir adım olacak mı? Bunun cevabını elbette kullanıcı incelemelerinin yorumu verecek. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version