Yeni Prince of Persia: The Lost Crown Oynanış Videosu Yayınlandı

Yeni oyunun tanıtımları devam ediyor...

Yeni Prince of Persia The Lost Crown Oynanış Videosu Yayınlandı

Prince of Persia: The Sands of Time Remake öncesinde, Ubisoft tarafından satışa sunulacak olan Prince of Persia: The Lost Crown için elbette öncelikli olarak demonun yayınlanacağı 11 Ocak 2024 tarihini bekliyoruz. Oyunun çıkış tarihi ise 18 Ocak 2024. Bu süre zarfından da tanıtımlar elbette devam ediyor. Oyundaki dünyanın gösterildiği yeni Prince of Persia: The Lost Crown oynanış videosu da yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Prince of Persia: The Lost Crown Demosu Yayınlanacak


Summer Game Fest sırasında duyurulan Prince of Persia oyununda, Pers savaşçısı Sargon rolünde olacak ve Ghassan adındaki kayıp prensi bulmaya çalışacağız. Bizi Kaf Dağı’na kadar götürecek olan oyun, 3B grafikler ile 2B oynanış sunacak olup Luna, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor.

Yeni Prince of Persia: The Lost Crown Oynanış Videosu

Yakın bir zaman önce yayınlanan yeni Prince of Persia: The Lost Crown oynanış videosunda, açılış kısmından sonra, ana mekan konumunda bulunan Kaf Dağı bölgesine geçiş yapıyor.

Video boyunca, oyunun Metroidvania yapısı, ana karakterimizin macera boyunca kazanacağı yeteneklerin bazılarına ek olarak, keşfedebileceğimiz farklı biyomlar ve ortamlar ve mücadele edeceğimiz irili ufaklı düşmanlar ekranımıza geliyor.

Exit mobile version