Yeni Prince of Persia Oyunu Duyuruldu!

Duygularımız ile oynanmasına alışığız.

Uzun zamandır Ubisoft’un yeni bir Prince of Persia oyunu duyurmasını bekleyen oyuncular için ”güzel” bir haberimiz var. Ubisoft en sonunda yeni Prince of Persia oyununu duyurdu (mu?). Duyurulmuş olmasına bile öfkeleneceğiniz yeni oyunumuzun tam adı ise PoP: The Dagger of Time. Peki yapım bizlere neler sunacak? İşte tüm detaylarıyla The Dagger of Time!


Göz Atın: Ubisoft: PlayStation 5 ve Xbox Series X Geri Uyumluluk Konusunda Çok İyi


Hayalini Kurduğumuz Prince of Persia Başka Bahara Kaldı

İlk gelen bilgilere göre Ubisoft‘un Düsseldorf stüdyosu tarafından geliştirilen The Dagger of Time, 2020 ilkbaharda dünya genelinde 300’den fazla sanal gerçeklik cihazlarında oynanabilir olarak servis edilecek.

Yeni Prince of Persia Oyunu Duyuruldu!

Peki oyunun amacı ne? Yapım bir odadan kaçış oyunundan ibaret. Oyuncular belirli bir süre içinde odadan çıkmak için onlara sunulan bulmacaları çözmeye ve verilen görevleri yerine getirmeye çalışacak. VR deneyimini daha eğlenceli hale getirmek adına ise oyunu toplam dört oyuncuya kadar co-op olarak deneyimleyebileceğiz.

Henüz co-op sisteminin nasıl işleyeceği detaylandırılmış değil. Oyuna dair elimizde herhangi bir oynanış videosu veya ekran görüntüsü de bulunmuyor. İlerleyen dönemler bu detaylar da paylaşıldıkça sizlere kanalımızdan aktarmaya devam edeceğiz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Peki ya siz yapılan bu duyuru hakkında neler düşünüyorsunuz? Gerek var mıydı yeni bir VR oyununa? İleride asıl hayalini kurduğumuz projeye kavuşur muyuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version