Yeni Pokemon GO Topluluk Etkinliği İzmir Şehrinde Gerçekleşecek

Yarın için kimselere söz vermeyin!

Yeni Pokemon GO Topluluk Etkinliği İzmir Şehrinde Gerçekleşecek!

Bildiğiniz gibi Pokemon GO, geçtiğimiz ay içerisinde ülkemiz pazarına da giriş yapmıştı. Girişi hızlı yapan oyun, ilk topluluk etkinliğini İstanbul şehrinde gerçekleştirmişti. Yapılan duyuru ile yeni Pokemon GO topluluk etkinliği İzmir şehrinde gerçekleşecek. Konuya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PUBG Mobile Yükselen Yıldızlar Turnuvası’na GameX ev sahipliği yapıyor


Dünya genelinde büyük bir popülaritesi olan oyunun ülkemiz pazarına girişi sonrasındaki ikinci etkinliği, İzmir Karşıyaka Güzel Sanatlar Parkı’nda düzenlenecek. Bir Pokemon’un ilk kez ortaya çıkacağı ve üç saat sürecek olan etkinliğin detayları şöyle;

Yeni Pokemon GO Topluluk Etkinliği İzmir Şehrinde Başlayacak

Geçtiğimiz ay Türkçe dil desteğini duyuran ve İstinye Park AVM’de özel bir etkinlik gerçekleştiren dünyaca ünlü mobil oyun Pokemon GO’nun ülkemizdeki bir sonraki topluluk etkinliği belli oldu. Etkinlik, 23 Nisan’da İzmir Karşıyaka Güzel Sanatlar Parkı’nda 14:00 – 17:00 arasında düzenlenecek.

Üç saat sürecek topluluk etkinliğinde ilk kez ortaya çıkacak bir de Pokemon var: Stufful! Gerçekten şanslı olan Eğitmenler etkinlikte parlak bir Stufful yakalayabilecek. Ayrıca etkinlik sırasında veya sonraki iki saat içinde Stufful’ı evrimleştirerek, Güçlü Saldırı Emici Yumruğu bilen Bewear’ı elde etme şansına sahip olabilirsiniz!

Eğitmenleri Topluluk Günü’ne özel “Yumuşacık Ayıcık” adında bir Araştırma Hikayesi’nin yanı sıra Pokemon yakalarken normalde elde ettikleri TP puanının üç katını kazanma, Stufful yakaladıklarında 2 kat Stufful XL Şeker elde etme şansı, 2 kat daha fazla Yakalama Şekeri, grup oyunu bonusları, etkinlik çıkartmaları gibi birçok ödül kazanma fırsatı bekliyor.

İzmir’de gerçekleşecek olan topluluk etkinliğiyle ilgili detayları kaçırmamak için Pokemon GO Türkiye resmi Instagram, Twitter ve Facebook sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Exit mobile version