Yeni PlayStation Plus Türkiye Fiyatları Açıklık Kazandı

Yüreklere su serpen fiyatlar söz konusu!

Yeni PlayStation Plus Türkiye Fiyatları Açıklık Kazandı

Merak edilen bir soru daha cevabını buldu ve yeni PlayStation Plus Türkiye fiyatları, yapılan resmi açıklama ile açıklığa kavuşturuldu. Peki Essential, Extra ve Deluxe aboneliklerinin ücretleri ne kadar olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation İlkbahar İndirimi Başladı!


Bildiğiniz gibi Sony Interactive Entertainment, geçtiğimiz ayın sonunda yaptığı resmi duyuru ile farklı abonelik seçeneklerinden oluşan yeni PlayStation Plus servisini duyurmuştu. Her seçenekte farklı imkanlara sahip olacağımız bu yeni dönem, ülkemizde 22 Haziran 2022 Çarşamba günü başlayacak.

Japon teknoloji devi tarafından yapılan ilk duyuru sonrasında, elbette merak edilen ilk şey, yerel fiyatlandırmanın ülkemizde ne seviyede olacağıydı. Gerek forumlarda, gerekse de sosyal medya üzerinde birçok farklı tahminde bulunulmuştu. Bugün itibarıyla da PlayStation Türkiye tarafından yapılan açıklamayla, korkulanın aksine yüreklere su serpilen fiyatlar ile karşılaştık.

Yeni PlayStation Plus Türkiye Fiyatları Ne Seviyede?

Resmi sayfada yapılan açıklamalara göre, sunulan imkanlar ve aylık, üç aylık ve yıllık seçenekleri ile Essential, Extra ve Deluxe seçeneklerinin fiyatlandırmaları şu şekilde;

PS Plus Essential – Aylık: 40.00TL, Üç Aylık: 100.00, 12 Aylık: 240 TL

PS Plus Extra – Aylık: 60.00 TL, Üç Aylık: 165.00 TL, 12 Aylık: 400.00 TL

PlayStation Plus Deluxe – Aylık 70.00 TL, Üç Aylık 190.00 TL, 12 Aylık 460.00 TL

Son olarak, PlayStation Plus seçenekleri arasında abonelik yükseltmek gibi bir imkanınızın olacağı da söyleniyor. Ne var ki bunun için orantılı ücret alınacak. Sıkça Sorulan Sorular sayfasında konuya ilişkin olarak verilen bir cevapta bahsedilene göre, on iki aylık aboneliğinizin bitmesine yedi ay kalmış bir durumdaysanız ve istediğiniz bir seçeneğe geçiş yapmayı istiyorsanız orantılı bir yükseltme ücreti ödemeniz gerekecek. Ne var ki burada bahsedilen ‘orantılı’nın ne anlama geldiği henüz bilinmiyor.

Exit mobile version