Yeni PlayStation Plus Servisi Tarihleri Duyuruldu

Son olarak Avrupa bölgesinde faaliyete geçecek...

Yeni PlayStation Plus Servisi Tarihleri Duyuruldu

Yeni PlayStation Plus Servisi tarihleri resmi olarak duyuruldu. İlk olarak Asya bölgesi ile başlayacak olan yeni döneme ilişkin tarih detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5’in PlayStation 3 Emülatörü için İlk Aşama Geçilmiş


Bildiğiniz gibi Mart ayının sonlarına doğru yeni PlayStation Plus servisi duyurulmuştu. Essential, Extra, Premium ve Deluxe olmak üzere farklı aşamaları ve bu aşamalara göre farklı imkanlar sunan yeni servisin, dünya genelinde farklı tarihlerde faaliyete geçeceğini öğrenmiştik.

Yeni PlayStation Plus Servisi Tarihleri Belli Oldu!

Kısa bir süre önce yaptığı yeni bir duyuru yapmış olan Sony Interactive Entertainment, servisin yenilenmiş halinin Japonya hariç Asya bölgesinde 23 Mayıs 2022, Japonya’da 1 Haziran 2022, Amerika bölgelerinde 13 Haziran 2022 ve son olarak Avrupa bölgesinde 22 Haziran 2022 tarihinde faaliyete geçeceğini duyurdu.

Buna ek olarak, bulut eş akışının (cloud streaming) erişiminin Bulgaristan, Hırvatistan, Çekya, Yunanistan, Macaristan, Malta, Polonya, Kıbrıs, Romanya, Slovakya ve Slovenya dahil toplamda otuz pazara kadar genişletileceği de duyuruldu. Bu ülkelerde aynı zamanda Premium aşaması da ilk günden aktif olacak.

Konuya ilişkin olarak yayınlanmış olan duyuruda konuşan Sony Interactive Entertainment başkanı ve Üst Yöneticisi Jim Ryan, şunları söyledi;

“Abonelerimiz için esnek seçenekler, kaliteli oyunlar ve daha büyük bir değer sunmak için bu küresel çaba üzerinde uzun zamandır çalışıyorduk ve ilk bölgesel başlangıca sadece birkaç hafta uzaktayız. Devam eden desteği için PlayStation topluluğuna teşekkür etmek istiyoruz ve çıkışa yaklaşırken daha fazla şey paylaşacağız.”

Yeni PlayStation Plus Servisi Seçenekleri

PS Plus Essential – Aylık: 9.99$ / 8.99€, Üç Aylık: $24.99 / 24.99€, Yıllık: $59.99 / 59.99€

PS Plus Extra – Aylık: 14.99$ / 13.99€, Üç Aylık: 39,99$ / 39,99€, Yıllık: 99.99$ / 99,99€

PS Plus Premium – Aylık: 17.99$ / 16,99€, Üç Aylık: 49,99$ / 49,99€ Yıllık: 119.99$ / 119,99€

PlayStation Plus Deluxe

Yeni PlayStation Plus servisi başlatıldığında, PlayStation Now yeni PlayStation Plus üyelik seçeneğine geçecek ve artık bağımsız bir hizmet olarak kullanılamayacak. PlayStation Now müşterileri, lansman sırasında mevcut abonelik ücretlerinde herhangi bir artış olmaksızın PlayStation Plus Premium seçeneğine geçecekler.

Exit mobile version