Yeni PlayStation 5 Paketi Sızdırıldı

Kaçırılmayacak bir paket geliyor!

Yeni PlayStation 5 Paketi Sızdırıldı

Görünüşe göre Sony Interactive Entertainment, yeni PlayStation 5 paketi için hazırlık yapıyor. Şimdilik ne zaman duyurulacağı bilinmese de, hayli avantajlı olduğunu söyleyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Haziran 2023 Oyunları Açıklandı


Bildiğiniz gibi Sony Interactive Entertainment, PlayStation konsolları için çeşitli özel paketler hazırlıyor. Belirli oyunlara özel olan bu paketler, oyunun kendisine ek olarak baskın olarak kullanılan renklere boyanmış konsol ve kontrol kolu ile karşımıza çıkmıştı. Elbette oyuncuların tepkisini çeken God of War Ragnarök gibi bir istisna da mevcut, ama genel olarak beğenildiğini söyleyebilmek hayli mümkün.

Yeni PlayStation 5 Paketi Geliyor 

Görünüşe göre Sony Interactive Entertainment, yeni bir PlayStation 5 paketi ile kullanıcıalrın karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önceden başka bir paketi çıkışından önce sızdıran Twitter kullanıcısı Zuby_Tech, sıradaki paketin görsellerini hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile ortaya döktü.

Eğer paket gerçek ise, önümüzdeki dönemde yirmi dört aylık PlayStation Plus Premium abonelik alabileceğiniz özel bir paket satışa sunulacak. Diğer bir deyişle, yeni PlayStation 5 alacak olan bir oyuncunun iki yıl kadar oyun sıkıntısı olmayacak.

Geçtiğimiz ay yayınlanan son finansal raporda, PlayStation Plus kullanıcılarının % 30 oranındaki bir kısmının Extra ve Premium planına abone olduklarını söylemişti.

Son olarak, geçtiğimiz günlerde de PlayStation Plus Premium için PlayStation 5 oyunları için bulut eş akışının test edildiğini öğrenmiştik. Kullanıcıların kütüphanesindeki dijital oyunlara ek olarak, Oyun Kataloğu ve Oyun Deneme Sürümleri listesinde bulunan oyunları doğrudan konsolumuza yüklemeden çalıştırabileceğimiz bu özelliğin henüz erken safhasında olunduğu söylenmişti.

Exit mobile version